Lu na tronu!

Imamo pobjednicu treće emisije: ''Nisam očekivala, ali htjela sam da se isplati učenje ove znojne koreografije''

Lu Jakelić Lu Jakelić Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Mario Valentić Lu Jakelić Lana Klingor Siniša Ružić Fabijan Pavao Medvešek Marina Orsag Mario Valentić Fabijan Pavao Medvešek Neda Parmać +6 Marko Braić Galerija

Iza nas su zasad tri emisije showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', kao i treća pobjednica, a ovoga puta na tron se popela Lu Jakelić.

U trećoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najviše bodova osvojila je Lu Jakelić, te će u njeno ime Nova TV donirati 10 000 kuna udruzi roditelja djece i osoba s invaliditetom ''Mali princ'' iz Đurđevca.

Pogledaj i ovo Marko Braić i Mia Kovačić Zajednička jedna stvar Kome srce lupa sto na sat, a tko je totalno ''chill''? Pogledajte što većinu kandidata posebno uzruja!

Goran Navojec komentirao je pobjednički nastup u kojem je Lu nastupila kao Ciara: ''Bilo je dinamično, energično, šokantno, frapantno, uz sve to šarmantno i nonšalantno!'' Indira je rekla kako je prestala disati gledajući nastup te osim što je nakon nastupa najavila visoku ocjenu, dodala:

''Skidaj se, želim taj kostim!'' Igor se također složio da je bila više nego odlična te primijetio jednu stvar: ''Gledajući taj spot razmišljao sam kako je super taj spot, ljudi plešu genijalno, i kako su oni to vježbali sigurno barem mjesec i pol, dva, snimali ga negdje 16 sati, ako ne i tri dana. I onda dođeš ti i znam da si ti vježbala sedam dana i snimala tri minute i izgledala možda i malo bolje nego u spotu…''

Nives je rekla: ''Meni je ovo bilo hipnotizirajuće. Savjetovala bi ti da ti jednom izbaciš pjesmu u ovom điru. Ti si rođena za svjetsku scenu!''

Pobjednica prošle emisije Lana Klingor ove je nedjelje postala Rihanna i otpjevala njezinu pjesmu ''Diamonds'', a uspjela je skinuti njezin sneni pogled i vokal. 

Marina Orsag izvela je hit ''Taki taki'' latino glazbenika Ozune. 

Marko Braić podsjetio nas je na spot grupe Outcast. 

Fabijan Pavao Medvešek transformirao se u Claudiju Beni što je bio pravi urnebes, pogledajte i sami. 

No to nije sve.

Siniša Ružić u ovotjednoj emisiji napokon je bio u muškoj transformaciji. Na binu showa stigao je kao, ni manje ni više, već Ricky Martin. 

A pozitivu nam je u studio unijela i Neda Parmać. Kao muškarac, točnije kao dvojica muškaraca - Mladen Grdović i Bepo Matešić. Slušali smo pjesmu ''Nije u šoldima sve''. 

Mario Valentić kao Billy Idol zabavio je sve prisutne. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene