Svi ga obožavaju

Trenutak koji su svi čekali – prvi koraci malenog princa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve oči uprte su u malenog Georgea ...

Maleni princ George postao je miljenik ljudi diljem svijeta. Svi prate život kraljevske obitelji i željno iščekuju vijesti o lijepoj Kate Middleton, njezinom suprugu princu Williamu i naravno njihovom neodoljivom sinu Georgeu.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Procurila obiteljska tajna: Kate je trudna!?

Najnovija vijest koja je obradovala fanove diljem svijeta jest fotografija snimljena prije nekoliko tjedana koja svjedoči da je budući britanski kralj stabilan na svojim malim bucmastim nožicama. Iako još nije službeno potvrđeno da je naučio hodati, ova fotografija definitivno dokazuje da je veoma blizu svojih prvih samostalnih koraka, piše E Online.

George je snimljen 2. srpnja u londonskom Prirodoslovnom muzeju kamo su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea poveli sina da pogleda izložbu leptira "Sensational butterflies exhibition".

Za nekoliko će dana, točnije 22. srpnja, maleni princ proslaviti svoj prvi rođendan.

Rođen je 22. srpnja 2013., a bio je to događaj koji će se pamtiti još dugo. Kamere su stigle sa svih krajeva svijeta i svi su željno iščekivali ozareno lice lijepe Kate ispred bolnice.

Najnovija šuškanja kažu da će princ dobiti brata ili sestricu.
Prije nekoliko mjeseci krenule su glasine o trudnoći Kate Middleton koje su sada, čini se istinite. Iako iz Buckinghamske palače odbijaju komentirati trudnoću slavne Kate, vijest se ubrzano počela širiti medijima.

Već mi je nekoliko reklo da je Kate trudna, mislimo da će za nekoliko tjedana to i službeno potvrditi', rekla je za australski časopis New Idea, Jessica Hay, dugogodišnja prijateljica Kate Middleton.
Hay tvrdi i da se na Kateinom tijelu vide promjene.
'Lice joj je punije kao što je bilo i kada je bila trudna s Georgeom, promijenila je i frizuru. Možda zato da skrije da se deblja. Obrazi su joj rumeniji, a u javnosti se zaista trudi sakriti trbuh'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene