Službeno je!

Glumački dvojac urnebesnim videom potvrdio ono o čemu se predugo pričalo i oborio fanove s nogu

Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith, Martin Lawrence i Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Getty Images) Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Getty Images) +0 Will Smith i Martin Lawrence (Foto: Profimedia) Galerija

Will Smith i Martin Lawrence potvrdili snimanje novog nastavka filma "Zločesti dečki".

Film "Zločesti dečki" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta, sa sjajnim spojem akcije i komedije.

Pogledaj i ovo showbuzz ne pristaju na sve Žale li sada? Mogli su se lako proslaviti, a oni su to glatko odbili

Film je Willa i Martina lansirao na popis najvećih holivudskih imena, a obojici je to bilo tek prvo pojavljivanje na filmskom platnu. Cijena njegove produkcije iznosila je 19 milijuna dolara, a zarada nakon prikazivanja vrtoglavih 140 milijuna. Drugi nastavak snimljen je 2003. godine i zaradio je još više novaca na kino blagajnama, točnije 273 milijuna dolara.

No tada je sve stalo, iako se ubrzo očekivao treći nastavak, no realizacija je negdje zapela. Je li razlog bio to što su glavni glumci postali preskupi ili su bili zauzeti drugim projektima, je li producent imao problema sa scenarijom ili su jednostavno bili skeptični oko snimanja trećeg nastavka, nije poznato.

No to je sve sada ionako nevažno jer nakon dugih 15 godina fanovi su dočekali sretne vijesti o okupljanju najdraže i najzabavnije filmske ekipe.

Vijest su potvrdili sami Will Smith i Martin Lawrence u urnebesnom videu kojeg su snimili zajedno i objavili na društvenim mrežama, družeći se na plažama Santa Monice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

"Ovo je ludo, ovo je ludo! Službeno je i događa se! Zločesti dečki 3 su tu. Trebalo im je puuuuuuno vremena da dođu. Ali sada su ovdje", izjavio je preuzbuđeni Will Smith.

"Jedva čekam da krenemo! Osjećam se blagoslovljeno što sam dio tako sjajnog filma, sa svojim bratom Willom Smithom. I dalje moramo učiti riječi pjesme", napisao je Martin na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) on

Treći nastavak filma u kinima bi se trebao pojaviti 17. siječnja 2020. godine. Zasad još nije poznato hoće li se u filmu pojaviti glumica i Gabrielle Union koja je glumila u prethodnim nastavcima. Producirat će ga iskusni Jerry Bruckheimer, Chris Bremmer bit će zadužen za scenarij, a redateljskom palicom će upravljati dvojac Adil El Arbi i Bilall Fallah.

Izgleda da nas očekuje prava filmska poslastica.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Bella Hadid The Weekend (Foto: Getty) Bella Hadid The Weekend (Foto: Getty) Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) +3 Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Celebrity Bili su dio ljubavnog trokuta, a sad su se odlučili na zajednički život

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) +7 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Uzbuđena Severina emotivno poručila: "Divno mi je podijeliti s vama ovaj osjećaj"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +1 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Tako je dobro vidjeti te opet: 32 godine kasnije Tom ponovio legendarnu scenu iz ''Top Guna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene