Druga strana glumca

Bijesni ispad Toma Cruisea zbog bizarnog razloga: Zasmetala mu je jedna sitnica zbog koje je napravio dramu na snimanju!

Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) +0 Tom Cruise (Foto: Screenshot) Galerija

Toma Cruisea na snimanju novog filma iznerviralo je nekoliko situacija, a jedna od njih bila su stabla koja su lupala po njegovoj prikolici.

Glumac Tom Cruise (58) posljednjih mjeseci snima film "Nemoguća misija 7", a nakon što svako toliko zbog akcijskih scena riskira život, probleme su mu počele raditi ni manje ni više već grane stabala na području na kojem snima. Kako javlja Mirror, slavni glumac nije bio oduševljen dok je u Yorkshireu, gdje trenutačno snima, puhao vjetar. Zbog toga su grane stabala tukle po krovu njegove prikolice, a Cruiseu je to očito bilo previše iritantno pa je napravio pravu scenu na setu filma.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Naime, glumac se u tom trenutku pokušao smiriti i odmoriti, što mu je očito bila nemoguća misija zbog buke granja.

"Svima je buka išla na živce i Tom je napravio pravi kaos. Odmah su pozvali ljude da srede taj problem i maknu sve što bi ga moglo iritirati", rekao je izvor sa seta. Osim granja Cruiseu se nije svidjela ni činjenica što je brojno lokalno stanovništvo došlo vidjeti set na kojem se snima njegov novi film. Fotografirali su njega i ostale glumce, a produkcija je sve zamolila da obrišu fotografije koje su snimili.

Inače, Cruise novi film snima s novom djevojkom, 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell. Njihove zajedničke fotografije sa seta u prosincu prošle su godine obišle svijet, a zaljubljeni par sada je uhvaćen i tijekom jednog intimnog trenutka. Tom i Hayley snimljeni su kako ćaskaju tijekom pauze od snimanja, a na fotografijama koje je objavio The Sun izgledaju jako zaljubljeno i sretno. To su ujedno i njihove prve zajedničke fotke otkako se zna da su par. "Sastaju se nakon snimanja, sjajno se slažu i oboje izgledaju jako sretno", potvrdio je izvor.

Cruise je ranije bio u braku s Katie Holmes, s kojom ima kćer Suri, a prije nje pred oltar je stao s Nicole Kidman.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene