Opravdano?

Procurila snimka bijesnog Toma Hanksa, inače staložen i miran glumac sukobio se na ulici!

Tom Hanks Tom Hanks Screenshot/Twitter 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hanks Tom Hanks - 2 Tom Hanks - 1 Rita Wilson i Tom Hanks - 5 Rita Wilson i Tom Hanks - 2 Rita Wilson i Tom Hanks - 9 Rita Wilson i Tom Hanks - 1 Rita Wilson i Tom Hanks - 8 Rita Wilson i Tom Hanks - 7 Tom Hanks - 1 +16 Rita Wilson i Tom Hanks - 3 Galerija

Tom Hanks ljutito je stao u obranu supruge Rite Wilson nakon što je na nju nasrnuo obožavatelj, a sada je procurila snimka incidenta.

Holivudski glumac Tom Hanks snimljen je kako ljutito viče i psuje agresivnog obožavatelja kako bi zaštitio svoju suprugu Ritu Wilson nakon što je ovaj nasrnuo na nju.

Inače miran i staložen 65-godišnji Tom okrenuo se i poručio obožavatelju koji je prešao svaku granicu da odj*** nakon što ih je grupa ljudi okružila ispred jednog restorana u New Yorku. Odjednom se stvorila velika gužva, a jedan čovjek se približio i gurnuo Ritu, zbog čega je izgubila ravnotežu i umalo pala.

Dok se pokušavala pribrati, povikala je "prestanite"' i podigla ruke.

Nakon što je požurio vidjeti je li Rita dobro, Tom se zatim okrenuo prema gomili i povikao: "Moja žena? Odje**! Nasrnuti na moju ženu?!"

Par je nakon toga požurio u parkirano vozilo koje ih je čekalo i otputili su se u nepoznatom smjeru, a obožavatelj koji je nasrnuo na Ritu im se pokušao ispričati, međutim nisu ga više mogli čuti.

Tom i Rita u braku su 34 godine i imaju dva sina, 31-godišnjeg Cheta i 25-godišnjeg Trumana i slove kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova.

Inače, Tom je ovih dana izazvao veliku zabrinutost nakon što se pojavio i video u kojem se trudio obuzdati drhtanje ruke kojom je držao mikrofon, što mu baš i nije uspjelo.

Snimka je nastala prilikom Tomove izjave vezane uz novi film "Elvis" u kojem glumi menadžera Elvisa Presleyja, a koji je bio sniman u Australiji.

"Nema boljeg mjesta na svijetu za snimanje filma nego ovdje na Zlatnoj obali", izjavio je 65-godišnji Tom držeći mikrofon u desnoj ruci, dok je lijevu držao skrivenu u džepu. Ruka mu se vidljivo tresla, onda je pokušao premjestio mikrofon u drugu, no problem nije uspio prikriti.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović - 4 +23 Nikolina Pišek Ristović - 1 Celebrity Neutješna Nikolina Pišek odala počast pokojnom suprugu, a na groblje je stigla s njegovom bivšom ženom

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 1 +4 Camila Cabello Celebrity Bez imalo zadrške ističe ono što većina žena skriva, ni najmanji mogući bikini s tangicama ne predstavlja joj problem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene