Usput je održao i govor

Tom Hanks iznenadio dvije mladenke na njihovom vjenčanju: "Trebalo nam je par sekundi da shvatimo tko nam je došao''

Tom Hanks (Foto: Dnevnik.hr) Tom Hanks (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hanks (Foto: Dnevnik.hr) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Getty Images) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Getty Images) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Getty Images) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) +0 Tom Hanks i Rita Wilson (Foto: Getty Images) Galerija

Tom Hanks šetao je po plaži u Santa Monici kad je naišao na vjenčanje Diciembre i Tashie Farries. Glumac se s mladenkama slikao i održao dirljiv govor.

Toma Hanksa (65) mnogi fanovi obožavaju zbog njegove dobre naravi i prijateljskog odnosa koji glumac njeguje svojim postupcima. Svi za njega kažu da je vrlo prizemljen i skroman, iako je jedan od najpopularnijih glumaca na svijetu.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Rita Wilson - 1 nezgodan trenutak Fotografi uhvatili bijesnog Toma Hanksa, evo što stoji iza prizora koji su sve neugodno iznenadili!

Zadnje ugodno iznenađenje priredio je dvjema mladenkama, Diciembre i Tashiji Farries, dok su razmjenjivale zavjete na plaži u kalifornijskom gradiću Santa Monica.

"Toliko smo bile u svom trenutku da ga prvo nismo ni primijetile, trebalo nam je par sekundi da dođemo k sebi i shvatimo tko nam je došao na vjenčanje, bio je to pravi šlag na torti našeg velikog dana", rekla je mladenka Diciembre za Today.

"Od svih dana, od svih ljudi, on je danas prošetao po plaži, to je sudbina", dodala je.

Glumac je održao i dirljiv govor, a ovo mu nije bio prvi put da je iznenadio mladence.

Dok je trčao po Central Parku u New Yorku, 2016., također je naišao na mladence koji su razmjenjivali zavjete i stao je da podijeli s njima njihovu sreću i slika se. Sličnu gestu napravio je i za mladence iz Alabame koji su ga 2018. pozvali na svoje vjenčanje. Iako nije mogao doći na ceremoniju, uzvratio im je tako što ih je pozvao da budu počasni gosti na predstavi koju je radio toga ljeta.

Inače, Hanks je u sretnom braku s kolegicom Ritom Wilson od 1988. te imaju sina Cheta i Trumana Theodorea. Tom iz prijašnjeg braka ima kćer Elizabeth i sina Colina koji je poznati glumac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene