Otkriveno

Slavni glumac traži četvrtu ženu preko agencije, evo uvjeta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Tom mora imati kriterije kako bi izbjegao preloš spoj', otkriva bliski izvor koji tvrdi da agencija pomaže Tomu Cruiseu da nađe četvrtu ženu.

Nakon što je prošlo godinu dana od rastave od Katie Holmes, Tom Cruise je navodno odlučio potražiti četvrtu ženu.

Pogledaj i ovo Tom Cruise (Foto: Getty Images) Kontroverzna religija Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

Tako je prema pisanjima američkih medija, angažirao agenciju koja djeluje unutar scijentološke crkve koja bi mu trebala u tome pomoći, a za buduću gospođu Cruise ima i velika očekivanja.

>> 10 godina nakon razvoda od slavnog glumca: 'Napokon se smijem!'

Tako Showbiz Spy piše da djevojka mora biti minimalno pet godina u scijentološkoj crkvi, treba biti u 30-ima te raditi u showbiznisu.

'Tom mora imati kriterije kako bi izbjegao preloš spoj, a s druge strane, zainteresirane djevojke moraju shvatiti da ne može izlaziti s bilo kim jer on ima vrlo naporan i zahtjevan životni stil te nema puno slobodnog vremena', otkriva bliski izvor za Showbiz Spy.

Audicija održana i prije Katie Holmes

Američki mediji nedavno su otkrili kako se i prije njegovog braka s Katie Holmes održala audicija za potencijalnu gospođu Cruise.

Na listi se našla 27-godišnja Anette Johansen iz Norveške koja je kasnije ispričala svoje iskustvo u intervjuu za 'Australia's Women's Day'. Ona je bila jedna od kandidatkinja za Tomovu suprugu, a morala je poslati video u scijentološku crkvu koji je zapravo bio i audicija na temelju koje su birali njegovu novu odabranicu.

Tražili su od nje puno privatnih detalja, za što je ona mislilia da im je potrebno za novu edukaciju u crkvi. Ipak, postalo joj je sumnjivo što je samo ona bila na 'edukaciji'. Bivša članica scijentologije priznala je i kako joj je drago što se na kraju nije udala za njega.

'Intervju je bio jako čudan, a djevojka je po njihovom opisu trebala biti savršena. Žao mi je što se sve to dogodilo Katie Holmes. Mora da joj je jako teško, posebno zato jer imaju i dijete skupa', izjavila je Anette.

Podsjetimo, Tom je od 1987. do 1990. godine bio u braku s Mimi Rogers da bi potom počeo vezu s Nicole Kidman te se oženio 1990. godine. Par je bio zajedno do 2001. godine. Tek pet godina kasnije oženio se Katie Holmes, a rastali su se 2012. godine. Tom ima s Nicole Kidman dvoje posvojene djece - Isabellu Jane i Connora, dok iz braka s Katie ima 7-godišnju kći Suri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene