Na rubu vremena

U budućnosti je bitka protiv vanzemaljaca skoro izgubljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa filma NA RUBU BUDUĆNOSTI, glavni glumci Tom Cruise i Emily Blunt te režiser Doug Liman sutra će krenuti u dosad neviđeni pothvat.

Samo u jednom danu zvijezde filma 'Na rubu budućnosti' prisustvovat će trima svjetskim premijerama u gradovima koji su međusobno udaljeni nekoliko tisuća kilometara na dva kontinenta.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Tom Cruise je 'Na rubu budućnosti' - Tri svjetske premijere u jednom danu!

Zvijezde novog Warner Brosovog SF blockbustera tako će se u srijedu 28. svibnja pojaviti na crvenim tepisima Londona, Pariza i New Yorka, u kojima se i događa radnja filma, a poput glavnog junaka pukovnika Williama Cagea (Cruise) oni će se naći zarobljeni u vremenu.

Napeta triler priča NA RUBU VREMENA smještena je u svijetu budućnost u kojem bitka protiv nepobjedivih izvanzemaljaca samo što nije izgubljena.

Spas bi mogla pružiti jedino nevjerojatna taktika: Živi. Umri. Ponovi. Upravo nju, protiv svoje volje, primijenit će pukovnik William Cage (Cruise) časnik bez ijednog dana borbenog iskustva koji pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj mora neprekidno proživljavati istu brutalnu borbu u kojoj svaki put iznova i iznova pogiba. No, sa svakom bitkom on uspijeva pridobiti sve više suradnika, među kojima se nađe i Rita Vrataski (Blunt). Svaki njihov ponovni susret značit će da su korak bliže pobjedi…

NA RUBU BUDUĆNOSTI dolazi u hrvatska kina u četvrtak 29. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene