Što se to dogodilo?

Nove fotke Toma Cruisea izazvale šok i nevjericu, razlika je vidljiva: ''Što je to napravio od sebe, izgleda kao da se netko pravi da je Tom!''

Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise mlad (Foto: Getty) +0 Tom Cruise (Foto: Getty) Galerija

Tom Cruise i njegov sin Conor za vikend su bili na jednoj utakmici u San Franciscu, što je zanimljivo jer se rijetko skupa pojavljuju u javnosti, no u centar pažnje ovoga puta je došlo Tomovo lice, koje je naizgled drugačije.

Toma Cruisea mnogi su fotografirali u subotu navečer na bejzbolskoj utakmici u San Franciscu jer je iznenadio svojim pojavljivanjem, a društvo mu je pravio njegov sin Conor, kojeg rijetko vidimo. No osim što je glumac sam po sebi bio zanimljiv, svi su primijetili i očite promjene na njegovu licu.

Pogledaj i ovo Elsina Khayrova Upozorio ga bivši muž! Ovako izgleda luksuzna zgrada u koju Tom Cruise dolazi svojoj fatalnoj Ruskinji, na nju je potrošila desetke milijuna funti: "Neka drži oči i novčanik širom otvorene"

Naime, svi bruje o tome da je 59-godišnji Cruise u lice ubrizgao filere, što bi se dalo naslutiti na najnovijim fotografijama. Lice mu je napuhano i podbuhlo, te zapravo potpuno izmijenjeno od ranijih fotografija. 

Društvene mreže su nakon utakmice zatrpali komentari njegovih iznenađenih fanova.

"Što je to napravio od sebe", "Cruise je ili naglo dobio kilograme ili ima filere. Kladim se na filere", "Ovo izgleda kao da se netko pravi da je Tom Cruise", "Mislila sam da scijentologija ima lijek za sve, pa i za starenje", samo su neki od komentara na račun njegova izgleda.

Glumac je s obožavateljima pozirao za selfije i činio se jako dobro raspoložen, iako je nedavno prekinuo kratku romansu s 20 godina mlađom glumicom Hayley Atwell, koju je upoznao na setu najnovijeg nastavka filmske franšize "Nemoguća misija".

Na utakmici je bio sa svojim 26-godišnjim sinom.

Tom je Connora posvojio kad je bio u braku s glumicom Nicole Kidman, a zajedno imaju i kći Bellu. Cruise ih je oboje okrenuo k scijentologiji, zbog čega već godinama ne razgovaraju sa svojom majkom jer ona nije članica scijentološke crkve. Iz istog razloga Tom već devet godina nije vidio svoju najmlađu kći, 15-godišnju Suri, koju je dobio s glumicom Katie Holmes.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene