Vjeruj u ljubav

Ove su žene osvojile srca naših Kauboja, a neke njihove ljubavne priče baš su kao iz bajke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neke djevojke i supruge naših rukometaša poznate su vam otprije, a neke ćete tek sada upoznati.

Počinje Europsko rukometno prvenstvo, a svoje prve utakmice Hrvatska igra u Austriji.

Pogledaj i ovo \"Kauboji\" Teatra Exit (Foto: Teatar Exit) Iskoristite priliku Kultna predstava Teatra Exit nudi kaubojsku šetnju Divljim zapadom koja godinama ne gubi svoj šarm

Kao i uvijek, u središte pozornosti ponovno dolaze i bolje polovice naših Kauboja, neke dobro vam poznate i neke nove s obzirom na nove igrače. Evo tko su one.

Lucija Duvnjak

31-godišnja Lucija supruga je jednog od naših najistaknutijih rukometaša, Domagoja Duvnjaka. Njihova ljubav započela je još u srednjoj školi u Đakovu, a cvjeta i dandanas. Vjenčanje je održano u Slavoniji 10 godina nakon početka ljubavi, a Domagoj ne skriva kako ne bi mogao zamisliti život bez voljene supruge, koja mu je uvijek bila najveća podrška te ga vjerno pratila gdje god je igrao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Ana Stepančić

Ana Stepančić supruga je Luke Stepančića, jednog od naših najatraktivnijih rukometaša. Par se vjenčao pred matičarom 2016. godine nakon dugogodišnje veze, a u ljeto 2017. godine održano je i crkveno vjenčanje, kada je par krstio i svog sinčića Jakova. Reprezentativac nije mogao biti na porođaju jer je u to vrijeme bio u Parizu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Stepančić (@lukastepancic7) on

Maja Horvat

35-godišnji Zlatko Horvat godinama je sretno zaljubljen u svoju suprugu Maju, koju je upoznao dok je ona igrala rukomet, što im uvelike olakšava život. Par ima troje djece, a Zlatko nikada nije skrivao koliko mu godi miran obiteljski život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatko Horvat (@horvat_zlatko) on

Lara Stipetić

26-godišnji Luka Cindrić skriva privatni život kao zmija noge, no poznato je da  već godinama ljubi lijepu Laru Stipetić iz Ogulina, otkud dolazi i on. Lara je neko vrijeme također igrala rukomet, a 2011. godine primila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina te je bila među najboljim strijelcima. Ljepotica se dosad znala pohvaliti fotografijama s njihovih zajedničkih putovanja.

Sanja Musa

34-godišnji Mostarac Željko Musa zaljubljen je u suprugu, Zagrepčanku Sanju Musu, s kojom ima kćeri Saru i Luciju, a malena obitelj trenutačno živi u Njemačkoj, gdje Željko igra za Magdeburg.

Ana Soldo

David Mandić ne voli javno pričati o svojoj ljubavi, no ovaj rukometaš iz Ljubuškog s vremena na vrijeme voli se pohvaliti svojom atraktivnom partnericom Anom na društvenim mrežama i ne možemo ga kriviti za to.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAVID MANDIĆ A👫❣ (@david.mandic_7) on

Belen Aguirre

26-godišnji vratar Matej Ašanin u sretnom je braku s Meksikankom Belen Aguirre, koja je bivša rukometašica i s kojom ima sinčića Liama. Mladi par upoznao se u Lisabonu, a bila je to ljubav na prvi pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Šipić (@msipic2) on

Andrea Šarčević

22-godišnji Marin Šipić već je godinama u sretnoj vezi s lijepom Andreom, s kojom rado putuje na razne egzotične destinacije. Svojom se izabranicom itekako voli pohvaliti na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene