38-godišnji zavodnik

Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham - jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, koji je i miljenik brojnih ženskih srdaca diljem svijeta objavio je - kako se povlači iz svijeta sporta!

A svi znaju kako je 38-godišnji David Beckham puno više od talentiranog nogometaša.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaigrani mališani Neodoljivo, zar ne? Harper našla dečka i to - slavnog!

Osim po zapaženim rezultatima u svijetu nogometa, Beckham je poznat i po svom besprijekornom izgledu, ali i braku s bivšom 'spajsicom' Victoriom. Upravo su David i Victoria Beckham jedan od najslavnijih, najbogatijih i najomiljenijih parova u svijetu showbizza.

>> Kako su se mijenjali: Beckhamovi nekad i sad!

Beckhamovi su zajedno proživjeli mnoge skandale, njihova veza preboljela je i njegovu prevaru, zajedno imaju četvero djece, milijunske reklamne ugovore i uspješne karijere.

David i Victoria svoju su romansu započeli 1997. godine, a vjenčali se dvije godine zatim. Imaju četvero djece - Brooklyna (14), Romea (10), Cruza (8) i jednogodišnju Harper Seven.

No osim po svom braku, u kojem su doživjeli pokoju nedaću, David i Victoria su poznati i po svom istančanom modnom ukusu. Victoria se proslavila i etablirala u svijetu modnog dizajna, a vjerojatno vrapci na grani znaju za slavnu Beckhamovu frizuru - 'beckhamicu'!

>> David Beckham objavio kraj: Povlači se na kraju sezone!

No ono što je sigurno: mnoge žene diljem svijeta su itekako ljubormorne na Victoriju Beckham - njezin suprug je jedan od najpoznatijih seks simbola.

A mišićavo tijelo ukrašeno brojnim tetovažama, koje je nebrojeno puno puta pokazao u reklamnim kampanjama jedan je od razloga zašto je upravo David Beckham miljenik žena.

Posljednja u nizu, ona za modnog diva 'H&M', se mnogima urezala u pamćenje: reklamu je režirao Guy Ritchie, a mnogima su 'curile sline' dok je polugoli Beckham trčakarao u oskudnim boksericama.

No jedno se može zaključiti kada je riječ o Davidu Beckhamu: iako možda više neće biti dijelom nogometnog svijeta, i dalje će biti miljenik pripadnica slabijeg spola, ali i 'bolje polovica' planetarno popularnih Beckhamovih!

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene