Tko je vaš favorit?

Glasaj i ti! Odaberi domaću 'Osobu godine' za 2012.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam top 10 hrvatskih zvijezda koje su obilježile ovu godinu. Na vama je da glasate i pomognete nam odabrati našu i vašu 'Osobu godine!'

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Nina Badrić - Nina, jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih pjevačica u Lijepoj našoj, ove je godine imala čast da predstavlja Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom 'Nebo'. Iako je na poslovnom planu imala iznimno uspješnu godinu, Nina će 2012. pamtiti i po razvodu od supruga Bernarda Krasnića. Ipak, odlučila je hrabro ići dalje i priznala da je sretna što može reći da su ona i bivši suprug svom braku dali ne jednu, već dvije šanse. Ove godine je, među ostalim, imala spektakularne nastupe u Beogradu, ali i pred domaćom publikom u zagrebačkoj Ciboni.

Severina - Ove je uistinu bila posebna godina za Severinu koja je u proteklih 365 dana samo dodatno zapečatila status jedne od najvećih zvijezda na Balkanu! Izdala je nekoliko iznimno uspješnih pjesama s dugoočekivanog albuma 'Dobro došao u klub', od kojih je definitivno najveći hit bila pjesma 'Italiana'. Tom pjesmom Severina je osvojila cijelu regiju i rasplesala milijune obožavatelja tijekom ljeta. Osim toga, Severina je postala majka malenog Aleksandra kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, takozvanim 'kraljem bakra'. Nažalost, ljubav s Popovićem nije potrajala, no Severina je odlučila hrabro ići dalje i nastaviti s osvajanjem top ljestvica, te posvetiti se u potpunosti najvažnijem muškarcu u svom životu - 10-mjesečnom Aleksandru.

Jelena Rozga - Kakva bi to godina bila bez Jelene Rozge? Prepoznatljiva plavuša cijelu je godinu brojne obožavatelja uveseljavala svojim hitovima, a na Splitskom festivalu osvojila je nagradu za najbolji styling. I dalje glasi za jednu od 'Kraljica estrade', a osim glazbenih uspjeha, niže i one modne. I dalje je jedno od zaštitnih lica modnog dvojca Elfs, a svojim osebujnim stilom uvijek oduševljava publiku na svakom koncertu. Hitovi 'Zanemari' i 'Solo igračica' su osvojili radio stanice diljem zemlje, a Jelena se ove godine pomalo otvorila i po pitanju privatnog života i priznala da je i dalje u sretnoj vezi s jednim tajanstvenim muškarcem.

Tony Cetinski - Tony Cetinski ove je godine također izdao novi album pod nazivom 'Opet si pobjedila', a istoimeni singl osvojio je srca publike. Kao jedan od najboljih muških vokala u Hrvatskoj Tony je i ove godine potvrdio svoj status, ali nažalost i prošao bračni brodolom. Ove se godine razveo od supruge Ivane Nobilo s kojom ima kćerkicu Piu. Na privatnom planu Tony je ipak  veliki pobjednik jer je primjer svima kako se nakon razvoda s bivšim supružnicima može ostati u itekako korektnim odnosima - dokaz za to je i činjenica da mu je bivša supruga Ivana i dalje menadžerica! Iza Tonyja je ove godine i veliki, spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni, ali i brojni drugi koncerti u sklopu uspješne turneje.

Filip Juričić - Popularni Dinko iz serije 'Larin izbor' osvojio je srca obožavatelja serije diljem zemlje svojim besprijekornim splitskim naglaskom koji ga je vinuo u glumačku orbitu! Osim što glumio jednog od glavnih negativaca u seriji 'Larin izbor', Filip glumi u kazališnim predstavama, ali je i zvijezda nekih od najduhovitijih reklama u 2012. godini! Na privatnom planu posljednjih mjeseci mu nisu posebno cvjetale ruže - prekinuo je s djevojkom, no šuškanja da ima novu djevojku sve su glasnija. To nije ništa neobično s obzirom da Filip glasi za jednog od najtalentiranijih, ali i  i najseksi mladih glumaca!

Mate Janković - Najpopularniji hrvatski Masterchef i u drugoj sezoni popularnog kulinarskog showa ne prestaje fascinirati svojim znanjem i iskustvom u svijetu kulinarstva! Mladi kandidati Masterchefa od njega imaju itekako puno za naučiti, a Mate ne prestaje pomicati granice hrvatskog kulinarstva. Jedan od njegovih najvećih uspjeha u 2012. godini jest gostovanje u posebnoj epizodi kulinarske emisije 'No Reservations' slavnog kuhara i pustolova Anthonyja Bourdaina. Epizoda u kojoj su opisane gastronomske ljepote Hrvatske emitirana je u SAD-u i diljem svijeta u travnju ove godine, a pogledalo je nekoliko stotina milijuna ljudi. Mate Janković pobrinuo se da Bourdainu pokaže najljepše što naša domovina ima za ponuditi u kulinarskom smislu, a to nam je bila najbolja besplatna reklama! Osim toga, Mate čitateljima Dnevnik.hr-a redovito donosi ukusne recepte koji će zasigurno i u 2013. oduševljavati brojna nepca.

Aleksandra Dojčinović je jedna od najpoznatijih hrvatskih modnih dizajnerica i velika nada hrvatske modne scene. Odijeva sva velika imena hrvatske estrade, a neke od njezinih klijentica su najljepše Hrvatice - Severina je jedna od njezinih vjernih klijentica. Mnoge glumice nose njezine kreacije - Zrinka Cvitešić obožava kreacije Aleksandre Dojčinović, a Zana Marjanović ukazala joj je  posebnu čast kada je njezinu kreaciju odjenula za svečanu premijeru filma 'U zemlji krvi i meda' hollywoodske glumice Angeline Jolie koja se održala u Zagrebu. Aleksandra je ove godine dizajnirala i liniju za modnu marku Dr. Martens, ali i otvorila svoju trgovinu u kojoj sve zaljubljenice u modu mogu odabrati prekrasne kreacije, te na taj način obilježila još jedan veliki uspjeh u svojoj karijeri!

Goran Bogdan - Mladi glumac Goran Bogdan jedan je od najprepoznatljivijih talenata u 2012.! Osim što publiku, ponajviše žensku, plijeni svojim atraktivnim izgledom, Goran je dokazao i da ima dovoljno talenta da ostvari jednu od najblistavijih glumačkih karijera. Osim brojnih glumačkih predstava u kojima je oduševio i publiku i kritiku, Goran je veliku pozornost privukao ulogom u filmu 'Sonja i bik' koji se već sada proglašen najvećom komedijom godine! On i kolegica Judita Franković uživaju u pohvalama kolega, obožavatelja i kritičara, a Goran pomalo ali sigurno osvaja srca zaljubljenika u film i kazalište u Hrvatskoj.

Massimo - Jedan od najosebujnijih i najtalentiranijih pjevača u Hrvatskoj ove godine ima što slaviti! Na ovogodišnjoj dodjeli diskografske nagrade Porin osvojio je čak dvije nagrade! Posebne počasti i dobio je za album 'Dodirni me slučajno' u kategorijama za najbolju mušku izvedbu i najbolji pop album. 2012. godina je bila njegov veliki povratak na scenu i svoje obožavatelje u svakom slučaju nije imalo razočarao! Svojim kreativnim pjesmama i nastupima Massimo je potvrdio status jednog od najkreativnijih umjetnika na estradi koji itekako ima čime iznenaditi.

Dječaci - Jedan od najzanimljivijih hip-hop bendova na Hrvatskoj estradi u posljednjih nekoliko godina! Tako bi se ukratko moglo opisati dječake koji nastupaju pod umjetničkim imenima Vojko Vrućina, Zondo i Ivo Sivo. Mlada grupa koju čine dva Splićanina i jedan Zagrepčanin sa splitskom adresom mladu, ali i zreliju publiku osvojili su pjesmama poput 'Lovrinac' i 'Miris'. Po mišljenju mnogih Dječaci su jedan od najuspješnijih hip-hop bendova u Hrvatskoj, a brojne usporedbe sa starijim kolegama iz grupe TBF zasigurno im laskaju. 2012. je svakako njihova godina, a 2013. mogla bi biti još uspješnija!

Tko je za vas hrvatska zvijezda godine?

  • Nina Badrić
  • Severina
  • Jelena Rozga
  • Tony Cetinski
  • Filip Juričić
  • Mate Janković
  • Aleksandra Dojčinović
  • Goran Bogdan
  • Massimo
  • Dječaci

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene