Slavili Badnjak

Prelijepa djevojka našeg reprezentativca ukrala sve poglede na blagdanskoj špici

Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Dina Dragija (Foto: Instagram) +0 Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Galerija

Dina Dragija osvojila je domaćeg reprezentativca Tina Jedvaja, a Badnjak je mladi par slavio u centru Zagreba u društvu bračnog para Mamić.

O Dini Dragiji počelo se pisati nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kao djevojci najmlađeg reprezentativca Tina Jedvaja.

Pogledaj i ovo Tia i Mario Mamić neočekivani krah ljubavi Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Srebrni Vatreni tada su postigli povijesni uspjeh, a tjednima se u domaćim i stranim medijima pisalo i o njihovim boljim polovicama. A jedna od svakako najinteresantnijih i najatraktivnijih bila je upravo plavokosa Dina koja je inače bliska prijateljica supruge Matea Kovača, Izabel, kojoj i nevjerojatno nalikuje.

Da nije "samo" lijepa, Dina je dokazala u srpnju 2018. godine diplomom s Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije, a tema njezina završnog rada bila je "Vanjska politika Jugoslavije od 1945. do 1956. godine".

"Ponosan na tebe. Sljedeći korak - Kings College", napisao je tada Tin pored zajedničke fotografije na Instagrama ne skrivajući koliko je zaljubljen u svoju djevojku koja se bavi i modelingom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_)

Unatoč prenatrpanim rasporedima, mladi par božićne blagdane provodi u Hrvatskoj, a Badnji dan proveli su u centru Zagreba s društvom, mežu kojima su bili bračni par Mario i Tia Mamić te poznata domaća šminkerica Lada Mitrašinović koja je poznata po bliskom prijateljstvu s Tiom, ali i brojnim drugim slavnih Hrvaticama koje uljepšava, poput Maje Šuput.

Dina je očekivano privukla najviše pažnje u kratkoj bundi te sa savršenom frizurom, a i njezin profil na Instagramu vrvi atraktivnim fotografijama, kao i onima na kojima uživa sa svojim dečkom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene