Novi oštar istup

Otac Meghan Markle okomio se na princa Harryja: ''Po cijele dane vozi bicikl po susjedstvu dok ga prate tjelohranitelji''

Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) Thomas Markle (Foto: Profimedia) +5 Thomas Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Thomas Markle, otac Meghan Markle, dao je još jedan u nizu intervjua i to za Good Morning Britain. Opet se oglasio o zastranjenom odnosu sa kćerkom i princem Harryjem.

Drama između Meghan Markle i njezinog oca traje već četiri godine, otkad se udala za princa Harryja. Thomas Markle (77) i dalje ističe da ga je kćer potpuno zaboravila i otuđila od obitelji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

''Djetinjasta je. Promijenila se kad ga je upoznala'', komentirao je Thomas dodajući da mu je Meghan navodno zamjerila što je više pažnje posvećivao njezinoj polusestri i polubratu.

77-godišnji umirovljeni direktor rasvjete razočaran je jer mu Meghan ne dopušta da viđa svoje unuke, Archieja i Lilibet. Otkrio je da ga je već nekoliko odvjetnika savjetovalo da digne tužbu, ali da će radije pričekati i pružiti kćeri još jednu priliku.

''Ne želim na taj način doći do svojih unuka, onda bih radio istu stvar kao Meghan i Harry. Želim da budemo u prijateljskim odnosima i ne dovodimo djecu u neku nezgodnu situaciju'', objasnio je Thomas.

Isfrustrirani punac opleo je i po princu tvrdeći da je Harry iznevjerio kraljicu i svoj narod jer je preselio s otoka u Kaliforniju.

''Sve ih je napustio. Svoju kraljicu, svoju baku, obitelj i svoj narod. Sad po cijele dane vozi svoj bicikl po susjedstvu uz pratnju tjelohranitelja'' komentirao je Thomas.

Meghanina obitelj s očeve strane posljednjih je godina nerijetko kritizirala mladu vojvotkinju u medijima pa se zato i otuđila od njih. Ipak, njezin  otac nada se da će uspjeti postići normalan odnos zbog unuka i tvrdi da neće prestati ustrajati u svojoj namjeri.

Harry i Meghan preselili su u Kaliforniju prošle godine kako bi se maknuli što dalje od britanskih očiju javnosti i uživali u obiteljskom životu. Meghanin otac koji živi u Meksiku nije se vidio s kćerkom od 2018. kad ga nije pozvala na svoje vjenčanje. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: AFP) Ciara (Foto: Profimedia) Ciara (Foto: AFP) +8 Ciara (Foto: AFP) Celebrity Prorez iznad bokova kakav još nismo vidjeli, a i gornji dio haljine otkrivao je više od očekivanog!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene