Nevjerojatan duo

Osam godina su svirali na ulici: Uspjeli su zaraditi toliko novca da su kupili novu kuću

Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) Darko i Danijel (Foto: Screenshot Nova TV) The Pillers (Foto: Facebook) The Pillers (Foto: Facebook) The Pillers (Foto: Nova TV) +0 The Pillers (Foto: Nova TV) Galerija

Iza skupine The Pillers stoje 25-godišnji Darko Piller i godinu dana stariji Daniel Piller, a njihov nastup gledali smo u trećoj emisiji showa ''Supertalent''.

Za peti nastup treće epizode showa "Supertalent" bio je zaslužan duo iz susjedne Srbije.

Pogledaj i ovo Darija Brnić (Foto: Screenshot) To se zove show! Pogledajte sve nastupe: Bilo je tu malo twerkanja, pjevanja, adrenalina, a imamo i treći zlatni gumb!

Iza skupine The Pillers stoje 25-godišnji Darko Piller i godinu dana stariji Daniel Piller, pobjednici prve sezone showa "Ja imam talenat" 2009. godine, koji su zapravo rođeni u Beču.

Nakon nekoliko godina u Austriji braća se s roditeljima vraćaju u Srbiju, gdje počinju svirati na prometnoj Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu.

Paralelno sa sviranjem na ulici, dečki su pohađali i glazbenu školu, a ta je ulična svirka trajala punih 8 godina. Nakon pobjede u prvom srpskom Supertalentu braća Piller nastavila su svoje daljnje školovanje u Beču. 2012. su sudjelovali u austrijskom talent showu "The Great Chance Show Austria" u kojem su došli u finale, a tri godine zaredom bili su i prvaci svijeta na svojim instrumentima.

Novcem koji su zaradili na ulici dečki su kupili novu kuću jer su dotad živjeli u trošnoj, a dio su uložili i u daljnje školovanje. 

Dečki su trenutačno zaposleni u Gardemusik, gdje komponiraju skladbe, ali i sviraju kao solisti. Darku je cilj srušiti Guinnessov rekord u sviranju Bumbarova leta. Izazvao je trenutačnog držača rekorda Davida Garetta, no on to zasad odbija.

"Dakle, to je to. Došao je trenutak kad ću ja svoje kolege zamoliti - molim vas, zbog mene ih pustite dalje. Toliko ste senzacionalni, ali prvenstveno toliko ste vrhunski glazbenici. Užasno sam sretna i ponosna da takva dva glazbenika imamo u hrvatskom Supertalentu, a uz sve to apsolutno ste sposobni prijeći tu granicu klasičnog, ponuditi nešto više i pokazati ono što zapravo svaki klasični školovan glazbenik živi, a to su red, rad, disciplina. Svaka čast", Martina je bila oduševljena, a i Maja se složila da su fenomenalni.

"Konačno razlog zašto ovdje sjedim", zaključila je Maja, kojoj je posebno za oko zapeo Darko.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene