Kakva žena!

Plavokosa ljepotica u neobičnom kombinezonu pokazala gigantske tetovaže na trbuhu

Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson, Colin Jost (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) +2 Scarlett Johansson Romain Dauriac (Foto: Getty) Galerija

Scarlett Johansson jedna je od najljepših holivudskih glumica, a radi punom parom.

Scarlett Johansson već je godinama opravdano na listama najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson (Foto: Profimedia) Mnogi su pali Iza nje su dva braka, a osvojila je i brojne slavne frajere: Ovo su bivše ljubavi holivudske žderačice muškaraca

Osim ljepote, Scarlett krasi i glumački talent zbog kojeg neumorno radi na raznoraznim filmskim projektima, a takav tempo ima već dugi niz godina.

Nakon kinohita "Avengers: Endgame" Scarlett je s još jednom holivudskom ljepoticom i suprugom bivšeg Jamesa Bonda Daniela Craiga, Rachel Weisz, snimila film "Black Widow", koji su predstavile i nedavno na slavnom San Diego Comic-Conu.

Radi se o novom Marvelovu filmu koji će u kina stići 2020. godine, a Scarlett se potrudila da na presici baš sve oči budu uprte u nju, odnosno njezine gigantske tetovaže na trbuhu.

Naime, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tinte, a dosad je njome, među ostalim, ukrasila veći dio leđa i dio trbuha koji je pokazala u San Diegu zanimljivom crno-bijelom kreacijom koja je sasvim dovoljno zagolicala maštu okupljenih te brojnih obožavatelja.

Radilo se o kombinezonu čiji su gornji, bijeli i donji, crni dio bili povezani s nekoliko traka na trbuhu, pa se tetovaža sasvim lijepo vidjela.

Glumica čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, a tome zasigurno pridonosi i skladni ljubavni život s Colinom Jostom, kojem je rekla "da" u svibnju ove godine nakon dvije godine veze.

Ovo će ljepotici biti treći, a njemu prvi brak.

Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim ima kćer te za glumca Ryana Reynoldsa, a zanimljivo je da su oba braka okončana za tri godine. Nadamo se da je glumici ovo treća sreća!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene