Nije joj lako

Teško životno razdoblje pjevačice: Detalje koji su rastužili njezinu obitelj sve dosad je čuvala u tajnosti

Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: AFP) Taylor Swift (Foto: Profimedia) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) Galerija

Netflix će ovaj tjedan objaviti dokumentarac o životu Taylor Swift u kojem će pjevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu.

Popularna američka pjevačica Taylor Swift otkrila je kako je njezinoj majci dijagnosticiran tumor na mozgu u vrijeme dok se bori s rakom dojke. Kaže kako su tumor otkrili dok je 62-godišnja Andrea Swift bila na kemoterapiji.

Pogledaj i ovo Travis Kelce jedva je stajao na nogama! Pijanog dečka Taylor Swift pridržavali dok je pokušavao pjevati poslije velike pobjede, oduzeli su mu čak i mikrofon!

"Liječila se kemoterapijom, a to je samo po sebi iznimno teško. Dok je bila na liječenju, otkrili su joj i tumor na mozgu", rekla je Taylor za Variety.

Pjevačica je u novom intervjuu ispričala sve probleme kroz koje problazi njezina obitelj, unatoč činjenici što je obitelj Swift dosad sve držala u tajnosti. Taylor kaže kako je tumor na mozgu novi oblik bolesti na čije simptome se nitko u njezinoj obitelji nije naviknuo te im je jako teško.

Svoju svjetsku turneju skratila je za nekoliko datuma kako bi što više vremena mogla provesti s majkom. Ističe da ne zna što će se dogoditi te ne zna kako će organizam njezine majke reagirati na novo liječenje.

"Svi mi volimo svoje majke, a moja majka je meni zaista zvijezda vodilja. O svemu pričam s njom i tražim njezin savjet. Velika je stvar da uopće pričam s vama o njezinoj bolesti", rekla je Swift. Pjevačica je na posljednjem albumu "The Lover" uvrstila pjesmu "Soon You'll Get Better" koju je posvetila majci.

Netflix će ovaj tjedan objaviti dokumentarac o životu Taylor Swift u kojem će pjevačica otkriti puno više detalja o privatnom i poslovnom životu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas McFarlane Lukas McFarlane Lukas McFarlane Celine Dion Dolazi u Hrvatsku (Foto: Instagram) +0 Taylor Swift (Foto: AFP) inMagazin Pleše sa Celine Dion, Taylor Swift i Pink, a obožava Hrvatsku: Upoznajte Lukasa Mcfarlanea!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene