sve zbog jednog psića

Lijepa i poduzetna: Supruga rukometaša bacila se u biznis

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezin suprug najpoznatiji je na rukometnom terenu, a sada dolazi i vrijeme za Ivu Golužu.

Lijepa supruga rukometaša Slavka Goluže okušala se u novom biznis. Izgleda kako je za sve kriv jedan prić, njezin omiljeni ljubimac Bak koji je spremno i pozirao s njom. Iva Goluža tako je predstavila jastučiće i prostirke za psiće koji su prouzvedeni u Hrvatskoj i prvi su ukras svakog doma - i ponosnog vlasnika psa!

Pogledaj i ovo Stipe i Matea Mandalinić (Foto: Instagram) Čestitamo! Stipe Mandalinić iznenadio objavom na Instagramu: Uskoro stiže najljepši poklon za prvu godišnjicu braka

Intervju s Ivanom Balićem nakon objave o odlasku: Progovorio i o svojim sinovima, obitelji, ali i tetovažama

'Qushin je nastao prirodno, iskreno, sa željom da prije svega svom Baku stvorim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igramo. Važnim mi se činilo i to što su jastuci u ponudi estetski dosta nezanimljivi pa sam odabrala devet različitih uzoraka od kojih smo sašili Qushin jastuke u tri veličine te prostirke koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kada, primjerice, idete sa psom na put', objašnjava Iva Goluža, po majci Istrijanka, dodajući kako ju je u odabiru imena brenda upravo vodila ljubav prema Istri i dragim ljudima. Ista emocija vodila ju je kada je davala imena svojim Qushinima, pa tako u ponudi ima jastuke s motivom satova koji se zovu Leroj, crveni s bijelim točkicama nose naziv Punta, zatim su tu šareni jastuci Balota i Farfala, egzotični Qushin Kadina, svemirski Kapelin, minimalistički Qushini Monada i Pitun te Qushin Militar.

'S obzirom na to da je riječ o hrvatskom proizvodu koji se šiva u Zagrebu, moguće je naručiti Qushin po mjeri. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk, kaže Iva.

Izgleda kako se psima itekako sviđa :)  

Bak, Lu, Vinko i Bax bili su najbolji i najslađi modeli na našem prvom photoshootingu. Hvala Zona Event za sjajan prostor i Unopiu Hrvatska za divan namještaj :)

Posted by Qushin on Thursday, July 30, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene