Prava legenda!

TEK MU JE 70! Od siromaštva do 400 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sylvester Stalone rođen je prije 70 godina u New Yorku. Težak životni put nije ga obeshrabrio pa se obogatio i proslavio kao omiljeni akcijski heroj.

Legenda danas slavi 70. rođendan! Nitko mu ne bi dao godine, jer Sylvester Stallone još uvijek izgleda sjajno i živi punim plućima. Ova glumačka legenda proslavila se serijalom filmova o boksaču Rockyju, za koji je napisao i scenarij.

Pogledaj i ovo showbuzz Spas u pravi čas! Jedva je spajao kraj s krajem, htio je prodati čak i svog psa, no onda se dogodilo nešto što mu je promijenilo život iz temelja!

Legenda govori da je svojedobno siromašni Sylvester u naletu inspiracije scenarij za 'Rockyja' napisao u tri dana, a potom tražio nekog tko će istog financirati. Srećom, našao je financijere za film i snimio hitove! Glumio je u mnogim akcijskim filmovima, a iako nikad nije dobio Oscara, mnogi su navijali da protekle godine osvoji kipić za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Creed'.

U svakom slučaju, Stallone je ostvario impresivnu karijeru i ugled, a danas navodno uživa u bogatstvu teškom čak 400 milijuna dolara. Otac je četvero djece, a s trećom suprugom Jennifer Flavin dobio je tri kćerke s kojima ovih dana slavi rođendan u Nici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene