I, što vi kažete?

Nikad seksepilnija Nives Celzijus pratitelje upitala sviđa li im se njezina haljina, a jasno je dala do znanja koji je njezin stav

Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Galerija

Nives Celzijus na svojem je Instagramu pitala pratitelje je li im se svidjelo njezino izdanje za četvrtu epizodu All stars sezona showa "Tvoja lice zvuči poznato".

Nives Celzijus ne prestaje oduševljavati gledatelje svojim modnim odabirima za show "Tvoje lice zvuči poznato", u kojemu je članica žirija, a posljednjim izdanjem nadmašila je i samu sebe.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Za četvrtu emisiju All stars sezone obukla je kratku crvenu haljinu s dubokim dekolteom koju je iskombinirala sa štiklama iste boje te je kosu nakovrčala, a u tom je izdanju očarala i samu sebe.

"A večeras sam jednostavno prezgodna, razlog više da upalite TV", napisala je Nives na Instagramu te je podijelila i video u kojem je pokazala svoj look iz različitih kutova, a zatim je u svojim Storyjima pratitelje upitala da ocjene njezin stajling, no nije im ponudila puno opcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Večerašnji outfit je: najbolji dosad ili OK?" napisala je preko svoje fotke još jednom ističući koliko je sama zadovoljna svojim izdanjem, a glasovi njezinih pratitelja za sada su podvojeni. Što vi mislite?

Je li vam se svidio outfit Nives Celzijus u 4. epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato"?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, uz Nives, stručni žiri čine još i Indira Levak, Igor Mešin te Goran Navojec, dok je voditeljsku palicu drugu sezonu zaredom preuzeo uigrani duo koji čine Maja Šuput i Frano Ridjan, a natjecatelji su izabrani iz proteklih sezona showa.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene