Podrška Leu

Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena

Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) +0 Virginie Ledoyen (Foto: Getty Images) Galerija

Virginie Ledoyen stigla je na premijeru novog filma "Once Upon A Time In Hollywood" Leonarda DiCaprija na Filmski festival u Cannesu.

Premijera filma "Once Upon A Time In Hollywood" u Cannesu bila je mjesto susreta dvoje glumaca iz legendarnog filma "Žal", i to nakon punih 19 godina.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Riječ je o 44-godišnjem Leonardu DiCapriju i francuskoj glumici, 42-godišnjoj Virginie Ledoyen.

Virginie je u Cannes stigla kako bi podržala kolegu i novi film redatelja Quentina Tarantina koji je oduševio gledatelje te zaradio 6-minutne ovacije nakon prikazivanja u dvorani. Zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini s istaknutim dekolteom i osmijehom na licu na kojem vrijeme nije ostavilo veliki trag.

Inače, Leonardo i Virginie glumili su ljubavnike Richarda i Françoise u filmu redatelja Dannyja Boylea "Žal" snimljenom 2000. godine, po knjizi autora Alexa Garlanda.

Unatoč tome što je film u ono vrijeme dobio loše kritike, danas ima status kultnog klasika.

Virginie se nakon "Žala" nastavila baviti glumom, i to u vlastitoj domovini.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene