turbulentan brak

Ljepoticu bujnih oblina muž je prevario dok je bila trudna, godinu dana nakon njihovog vjenčanja i javno joj se ispričao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eniko Parrish je od 2016. u braku s komičarem i glumcem Kevinom Hartom s kojim ima dvoje djece.

Eniko Parrish (36) uživa u odmoru s mužem, komičarem i glumcem Kevinom Hartom (42) i njihovom djecom te privlači znatiželjne poglede. 

Glumica i manekenka snimljena je na plaži u Meksiku u bijelom bikiniju koji je istaknuo njezine obline. Dok se kupala i šetala u naručju je držala devetomjesečnu kćer Kaori, koju je dobila s Kevinom, a u njezinoj blizini je bio i komičarev sin Hendrix (13) iz prvog braka. 

Ipak, na vidiku nije bilo Harta koji fotografije s odmora s djecom i suprugom svakodnevno dijeli na svom Instagram profilu. Isto čini i Eniko te se par hvali svojim isklesanim tijelima dok dane provodi na plaži i jahti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EH💋 (@enikohart)

Inače, komičar je zaprosio glumicu 2014., a dvije godine kasnije su se vjenčali u Santa Barbari. Supružnici su 2017. dobili sina Kenza i prošle godine kćer Kaori. 

Nakon glasina o izvanbračnoj aferi Kevin je svojedobno priznao kako je prevario suprugu kako je prevario suprugu dok je bila prvi put trudna, a snimio je i video s javnom isprikom obitelji.

"Nadam se da mi supruga može ovo oprostiti i da će shvatiti kako se to više neće ponoviti. Nisam savršen i napravio sam veliku pogrešku. Znam da sam pogriješio i da sam povrijedio one najbliže, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja", rekao je tada. 

Montia Sabbag ga je optužila da ih je potajno snimao tijekom seksualnog odnosa u hotelskoj sobi 2017. u Las Vegasu. Sud je odbacio Montijinu tužbu u kojoj je tražila 60 milijuna dolara.

Hart je bio prije nje u braku s glumicom Torrei Hart (43) s kojom je dobio sina Hendrixa i kćer Heaven (16). Vjenčali su se 2003., a 2010. je Torrei tražila razvod zbog Kevinovog laganja i prevara. 

Komičar je bio i 2018. usred skandala kada su isplivali njegovi homofobni ispadi zbog čega je odustao od voditeljske uloge na dodjeli Oscara 2019. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

Naime, u javnost su procurile njegove objave s društvenih mreža u kojima se kriju homofobna stajališta prema LGBT zajednici, iz 2009. i 2011. godine.

"Ako mi sin dođe kući i počne se igrati s kćerinom kućom za lutke, slomit ću mu je na glavi i reći - zaustavi tog homoseksualca", napisao je Kevin 2011. na Twitteru i to kasnije obrisao.

Hart je bio i u središtu seksualnog skandala kada ga je Montia Sabbag optužila da ih je potajno snimao tijekom seksualnog odnosa u hotelskoj sobi 2017. u Las Vegasu. Sud je odbacio Montijinu tužbu u kojoj je tražila 60 milijuna dolara.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene