uvijek pri ruci!

Supruga Ivice Kostelića podijelila preslatki prizor njihovih kćerkica: "Mamine male pomagačice"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elin Kostelić i Ivica Kostelić su u braku od 2014., a blizanke Katu i Janu su dobili u ožujku prošle godine te od ranije imaju sinove Ivana i Leona.

Elin Kostelić (35) i njezin suprug, naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić (41) uživaju u obiteljskoj idili, a povremeno podijele pokoju fotografiju svoje djece.

Pogledaj i ovo showbuzz Odmalena na Sljemenu Ivica Kostelić podijelio s pratiteljima prizor iz privatnog života: "Odobrili Kata i tata"

"Mamine male pomagačice", napisala je Elin koja je uslikala kćeri, blizanke Katu i Janu. Fotografija prikazuje presladak prizor djevojčica kod perilice suđa. 

Kata i Jana su rođene prošle godine u ožujku u Petrovoj bolnici koji dan prije šokantnog potresa tako da ovog mjeseca slave prvi rođendan. Inače, Ivica, koji prema pisanju domaćih medija živi sa suprugom i djecom na obiteljskom imanju u Sobočanima blizu Ivanić-Grada, otkrio je kakve su blizanke. 

"Odlično napreduju, po karakteru su dosta različite, a za sada se dobro slažu. Spavanje kako kada. Ponekad je dobro, a ponekad noći znaju biti užasne", ispričao je za Story prošlog mjeseca. 

Objasnio je i kako se njegovi sinovi Ivan (5) i Leon (3) odnose prema Kati i Jani. "Dečki su se pokazali u jako lijepom svjetlu, tetoše sestrice i pomažu nam. Čak sam malo iznenađen u kolikoj mjeri se viteški odnose prema njima", istaknuo je Kostelić koji je u braku s Elin od 2014. 

Inače, bivši skijaš je raznježio pratitelje na Instagramu prošlog mjeseca kada je objavio fotografiju jedne od blizanki kako hvata rukama šipku s utezima koja se nalazi dječjoj podlozi za pod.

"Počnite rano", napisao je Ivica. Kostelić je otkrio i da ga je taj prizor jako nasmijao stavivši emotikone kojima idu suze od smijeha.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Petra Nižetić (Foto: Instagram) +3 Petra Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Poznata Splićanka u 40. godini čeka drugo dijete, i ovu je trudnoću tajila dok uživa u idili seoskog života

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene