'The Walk'

Blizanci Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku ponovno će oživjeti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U velikom studiju u Montrealu, redatelj Robert Zemeckis naporno radi kako bi kreirao izgubljeno mjesto i vrijeme.

Njegov glavni čovjek, Joseph Gordon-Levitt, stoji na samoj ivici ogromnog nebodera izgrađenog od čelika i betona i gleda u bezdan zelenog ekrana velikog poput nogometnog igrališta. Međutim, njegov lik – začuđujuće – nema supermoći koje ćete pronaći u običnom superjunaku u današnje vrijeme koji vas očekuju u multipleks kinima. Umjesto toga, opremljen je samo svojim vlastitim snom i vjerom da je sve moguće – u trenutku dok kreće u svoj hod po žici, razapetoj između dvije najveće zgrade na svijetu.

Pogledaj i ovo showbuzz ostvario nevjerojatni uspjeh! Sumnjali su u njegovu ideju pa se dokazao golemim profitom, a otpočetka je znao tko će mu biti glavni adut

Predstavljen drugi teaser trailer filma Pobješnjeli Max: Divlja cesta

Zemeckis je kao povijesni trenutak svog novog filma izabrao jutro, 7. kolovoza 1974. godine kada je usamljeni francuski akrobat, Philippe Petit, zaokupio maštu cijeloga svijeta s naizgled nemogućim podvigom – šetnjom po žici između nebodera blizanaca Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku.

Četrdesetak godina kasnije, uz pomoć najmodernijih vizualnih efekata, 3D i IMAX tehnologije (i, logično, masivnog seta), redatelj Zemeckis i glumac Gordon-Levitt te njihova mala vojska tehničara i stručnjaka, kreirat će taj trenutak u filmu PUT DO SLAVE („The Walk“) koji se upravo nalazi u posljednjem tjednu svoje produkcije. Svi oni također će pokušati napraviti nešto naizgled nemoguće: udahnuti život zauvijek izgubljenim tornjevima.

Takvo nešto moguće je samo na filmu. A što vas čeka u novom filmu, pogledajte u traileru.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene