Kakav zabavljač

Progutao je sve što je stigao, a onda je skoro progutao i Maju: Čime je zaslužio poljubac?

Stivie Starr i Maja Šuput Stivie Starr i Maja Šuput Supertalent 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Stivie Starr i Maja Šuput Stevie Starr Stevie Starr Stevie Starr Stevie Starr Stevie Starr (Foto: NOVA TV) Stevie Starr (Foto: Nova TV) Mia Kovačić i Stevie Starr +0 Stevie Starr Galerija

Stevie Starr u showu "Supertalent" pokazao je dosad neviđen talent kojim se, koliko znamo, nitko drugi u svijetu ne može pohvaliti.

Talent kojim se Škot Stevie Starr predstavio u hrvatskoj inačici showa Supertalent doista je neviđen i dosad nismo imali priliku vidjeti nikoga tko može nešto slično ili isto napraviti.

Pogledaj i ovo Benjamin Iličić Čudo prirode Pad u finalnom nastupu, no brzo se snašao: Mladi twirlingaš upleo nas je u mrežu svog talenta

Naime, Stevie s lakoćom i bez ikakva problema guta stvari poput novčića, loptica, električnih žarulja, prstenja te ih iz želuca vraća van kroz usta, u potpunosti suhe.

"Tajna je u kontroli mišića i biranju onoga što ću progutati. Kada sam progutao zlatnu ribicu, sklopio sam dogovor s engleskom Udrugom za zaštitu životinja koja je pritom došla u moju kuću. Progutao sam ribicu, popio vodu i nakon 10-15 minuta vratio sam je natrag. Nakon toga ribica je pregledana i ustanovljeno je kako joj ničime nisam naudio pa smo potpisali ugovor da to mogu i dalje raditi. S tom istom ribicom radim na pozornici posljednjih sedam godina", rekao nam je Stevie.

O njegovu uspjehu svjedoči činjenica da je dosad gostovao u televizijskim emisijama nekih od najpopularnijih voditelja današnjice poput Jaya Lena i Jimmyja Fallona, a snimio je i nekoliko filmova poput "Managementa", "Vive Variety" i "Cirque du Soleil: Solstrom".

U finale Supertalenta došao je u božićnom duhu, s borovima, kuglicama i u kostimu Grincha te ponovno oduševio i nasmijao sve prisutne.

Posebno je oduševio posljednjim trikom s kartama kojeg možete pogledati u našem videu.

Više o showu Supertalent čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene