Upoznajte ih

Oštre su suparnice - na čijoj ste vi strani?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Stella' je premijerno izvedena! Prvi je to glazbeno-dramski spektakl na malim ekranima uz kojeg vam je zabava zagarantirana! Jeste li već odabrali svoju stranu?

Dva glavna lika, dvije strane... Nova serija 'Stella' u fokus je uhvatila dvije talentirane glumice; glumica Sementa Rajhard tumači skromnu djevojku Jasminu, dok Vanda Winter glumi ambicioznu Lanu.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

'Bilo mi je dosta teško preko usta prevaliti par takoreći politički nekorektnih uvreda upućenih njezinoj konkurentici Jasmini. Nadam se da će i publika u njima prepoznati samo žaljenja vrijednu Laninu nemoć koju ne treba nadalje oponašati', rekla nam je Vanda o svojoj zločestoj ulozi.

Ambiciozna i jako talentirana djevojka, od malih nogu bavi se baletom, plesom i pjevanjem. Njezin jedini cilj su uspjeh i slava koje vidi kao jedini put do majčine ljubavi. Njena majka je bivša balerina, stroga, vođena disciplinom i ambicijom. Članica je žirija Stelle, a u tom poslu vodi se svojim planovima i skrivenim motivima.

>> Sjećate se hita 'Razmažena'? E, ovakvog ga još niste čuli!

'Moja uloga je vrlo slična meni samoj. Obje vodimo skroman i ne nametljiv život. Obitelj nam je na prvom mjestu i činimo sve kako bi im pomogli. I najviše volimo pjevati', ističe Sementa koja je utjelovila lik Jasmine.

Kada dozna da joj je jedina nada za bolesnu majku skupa operacija, Jasmina se odlučuje za drastičan potez – prijavljuje se za sudjelovanje u novom glazbenom talent show-u 'Stella' koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu… Vođena plemenitim pobudama, Jasmina nije svjesna da joj sami talent neće biti dovoljan za pobjedu.

Jeste li već izabrali svoju stranu? Koja će od njih uspjeti? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene