Talentirane ljepotice

Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srbiju će ove godine na Eurosongu predstavljati grupa Hurricane, koja je pobijedila na prošlogodišnjoj Beoviziji.

Ženska skupina Hurricane, koja je prošle godine pobijedila na Beoviziji, no zbog pandemije koronavirusa nije otišla na Eurosong, predstavljat će Srbiju na ovogodišnjem natjecanju za najbolju pjesmu Europe.

Pogledaj i ovo Hurricane Sve su razočarale Uraganke su uvijek izgledale kao dobitna kombinacija, ali sada im se svi čude i pišu da su katastrofa: "Što to imaju na sebi?"

Atraktivni trio koji čine Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević prošle se godine u Rotterdamu trebao predstaviti s pjesmom "Hasta la vista", a ove će godine na pozornici Eurosonga izvesti pjesmu naziva "Loco Loco", objavljeno je na službenom Instagram profilu izbora srpske pjesme za pjesmu Eurosonga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official)

Pjesmu su producirali Nemanja Antonić, koji je producirao i pjesmu s kojom su prošle godine pobijedile na Beoviziji, te Darko Dimitrov, a očekuje se da bi je trebale predstaviti u ožujku.

"Koncept koji ove godine predstavljamo Europi je Eurosong pjesma, ali ne samo to - pjesma je klupska i moderna, spremna za radiopostaje diljem Europe. Nemanja je ubacio sjajne eurovizijske elemente, što je dobro, a naglasak je na pjevanju i plesu, što znači da će pjesma zadovoljiti kriterije publike i stručnog žirija", kazao je Dimitrov.

Djevojke su poharale Balkan svojim glasom i stasom otkad su se oformile kao r'n'b pop ženska skupina i domaćoj su publici već dobro poznate, a jedno vrijeme čak su odbijale pjevati na materinskom jeziku.

Njihov službeni profil na Instagramu trenutačno prati više od 228 tisuća ljudi, a djevojke trenutačno pune baterije na Karibima, gdje su izabrale i kojom će se pjesmom predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu, prenosi srpski Blic.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene