Nisu ih štedjeli...

I slavni su se digli na noge: '50 nijansi sive je masturbacija na finjaka!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklih nekoliko dana svijet showbizza je na nogama: odabrani su glumci za filmsku adaptaciju bestselera 'Pedeset nijansi sive'.

Ulogu Christiana Greyja pripala je 33-godišnjem Charlieju Hunnamu, dok će 23-godišnja Dakota Johnson utjeloviti Anastasiu Steele.

Pogledaj i ovo Chris Martin i Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Proslavila se u erotskoj trilogiji Golišave scene joj nisu problem, ne zna kad će se prestati skidati, a sad ju očekuje važna i drugačija uloga

>>> Odabrani glumci za Pedeset nijansi sive - Dakota Johnson i Charlie Hunnam

Osim što su fanovi knjige 'Pedest nijansi sive' posegnuli za društvenim mrežama kako bi komentirali izbor glavnih glumaca, poznate zvijezde su također imale nešto ze reći. Nekima su Charlie i Dakota super izbor, nekima i nisu baš. U svakom slučaju nitko nije ostao ravnodušan.

Dakotina mama, glumica Melanie Grifftih je putem Twittera pokazala koliko je ponosna na svoju kći.

'Moja prekrasna Dakota je odabrana za ulogu Anne Steele u Pedeset nijansi sive! Pripazi se svijete, ona stiže!', napisala je slavna 56-godišnjakinja.

'Izgubila sam ulogu u Pedeset nijansi sive, stoga me nećete čuti neko vrijeme', našalila se na svom Twitter profilu glumica Lena Dunham.

Komičar i glumac Rainn Wilson je napisao: 'Čestitke Charlie Hunnamu na ulozi u Pedeset nijansi sive. Bila je to žestoka borba, ali je glumac s dužom kosom pobijedio!'

Zvijezda hit serije 'Stažisti', Zach Braff je poručio: 'Pedeset nijansi sive: Masturrbacija na 'finjaka'!'

Film će početi s prikazivanjem u kolovozu iduće godine, a redateljsku palicu je preuzeo Sam Taylor-Johnson, dok će scenarij adaptirati Kelly Marcel.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene