Bezvremenska ljepota

Slavne glumice bez bore na licu: Nevjerojatno je da će ove holivudske ljepotice ove godine navršiti 50 godina

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Catherine Zeta Jones i Michael Douglas (Foto:AFP) Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones (Foto: Instagram) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Getty) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) Cate Blanchett (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Galerija

Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Jennifer Lopez, Cate Blanchett ove godine navršavaju pedeset godina, što po njihovom izgledu nikada ne bi zapravo zaključili.

Jedne od najvećih holivudskih glumica i ljepotica današnjice ove godine slave veliki, okrugli 50. rođendan. Među njima su Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Cate Blanchett i Jennifer Lopez, no po njihovom izgledu nikada to ne bismo mogli zaključiti.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Jennifer Aniston već je proslavila 50. rođendan i to 11. veljače. Obilježila ga je u velikom stilu tako što je organizirala zabavu "Fabulous At 50", a za tu je priliku sve svoje prijatelje zamolila da snime rođendanske poruke koje su tada bile i prikazane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday (last night and tomorrow) to #jenniferaniston our ray of sunshine, example of perpetual goodness. We love you so much and you make 50 LOOK 🔥

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

A prije nego što je počela slaviti uz omiljene joj margarite, Jennifer je dan započela na svom treningu boksa, najnovijoj aktivnosti kojom se nedavno počela baviti.

"Jen je netko tko voli biti u pokretu, a boks je njena najnovija zaluđenost. Nastoji što više vježbati i raditi na sebi izvana i iznutra. Kaže da se osjeća više samopouzdano u svom tijelu danas nego prije 20 godina", izjavio je izvor blizak glumici.

Slavni holivudski stilist Phillip Bloch, koji je radio s brojnim zvijezdama kaže kako se tajna njihova dobrog izgleda krije u dvije stvari.

"Sve koriste dobrobiti modernih tehnologija, uključujući pripravke protiv starenja, losione, injekcije, dijete i najnovije tehnike vježbanja. Uz to imaju svoje timove stilista, nutricionista, stručnjaka za ljepotu i trenera koji se brinu da izgledaju dobro. I to im sve ide u prilog. Trude se izgledati mlađe i to mi polazi za rukom, te za to zaslužuju priznanje. Za generaciju naših roditelja 50-e godine su bile vrhunac života. Nakon toga bi se opustili, obuli papuče i postali nevidljivi. Ali 50-e su sada zapravo nove 30-e", objasnio je.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih je dana završila desetodnevnu dijetu u kojoj je izbacila šećer i ugljikohidrate što je podijelila s milijunima obožavatelja na društvenim mrežama, objavljujući fotografije koje oduzimaju dah i pozivaju na divljenje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dio zasluga dobrog izgleda Jennifer pripisuje svojim latino genima no i činjenici da ne konzumira alkohol i kavu, i dnevno pije minimalno tri litre vode. Izbjegava direktno izlaganje suncu, koristi posebne kreme za lice, koncetrat sa safirom, ulje tekuće svile obogaćeno himajalskim plavim safirima i dragim kamenjem.

Uz to svaki dan započinje mantrom koju si svakog dana ponavlja u ogledalu.

"Mlada sam i vrijeme mi ne može ništa. Govorim si to svakog dana, nekoliko puta čak. Možda zvuči kao obična glupost, ali nije. Godine su samo u našoj glavi. Pogledajte samo Jane Fondu s 81-om godinom", izjavila je Jennifer.

"Jennifer se okružila mladim ljudima. Prati trendove u glazbi, korak je ispred modnih trendova, a prati sve što se događa u području zdravlja i fitnessa. Napornije radi od svih ljudi u prostoriji s kojima se nalazi", objasnio je Bloch.

Rođena Welšanka Catherine Zeta-Jones bila je nepoznato lice kada se pojavila u televizijskoj seriji "The Darling Buds Of May" 1991. godine. No nakon udaje za holivudskog glumca Michaela Douglasa s kojim je i danas u braku te osvajanja Oscara za ulogu u filmu "Chicago" postala je jedna od najtraženijih glumica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Oduvijek je nijekala podvrgavanje plastičnim operacijama i kune se da se tajna njenog izgleda krije u proizvodima koji sadrže marokansko ulje i koje koristi svake večeri prije odlaska na spavanje.

Također ne konzumira alkohol i drži dijetu, pohađa satove plesa i vježba u kućnoj teretani.

Kako se Renee Zellweger približavala 50. godini sve je više bila prisiljena poricati da se podvrgnula estetskim zahvatima na licu, u što su brojni počeli sumnjati.

"Donijela sam odluku na ništa ne radim s licem, imala sam samo operaciju na očima. Možda danas izgledam drugačije. Tko ne izgleda kada ostari", poručila je Renee u otvorenom pismu javnosti.

Svoj današnji izgled pripisuje užurbanom rasporedu, tvrdeći da je kilograme izgubila brzo, no i da se suočila s naoticanjem lica zbog loših odluka iz prošlosti.

Danas liniju održava uglavnom vegeterijanskom prehranom.

Australska dobitnica Oscara, glumica Cate Blanchett bezvremenska je ljepotica. Njenom porculanskom tenu divi se cijeli svijet, no tajna se zapravo krije u jednoj poprilično bizarnoj metodi koja uključuje tretiranje lica s matičnim stanicama koreanske novorođenčati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cateblanchett (@cate_blanchettofficial) on

Naime, Cate je jednom prilikom otkrila kako su se ona i kolegica Sandra Bullock podvrgnule tretmanu lica kojeg zovu "Hollywood Epidermal Growth Factor".

Riječ je o serumu koji se dobiva od staničnih ćelija kože koja je otpala novorođenoj djeci u Koreji. Navodno pomaže stvaranju kolagena i elastina te koža izgleda mlađe te prirodno sjaji.

Inače, Cate sebe opisuje kao izričitu protivnicu plastičnih operacija.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i djevojka Maja (Foto: Facebook) Mladen Grdović i Ivan Pernar (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Radeljak iz Dubaija objavio fotku na kojoj ga ljubi mlada cura, Pernar komentirao: "Prava ljubav"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Instagram) Tristan Thompson, Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) +4 Kylie Jenner, Jordyn Woods (Foto: Instagram) Celebrity Godinama ju je financirala, sredila joj zube i tijelo, a sada ju je izbacila iz kuće

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +2 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Možda je kraljica trbušnjaka, no njezina velika stražnjica na ovoj fotografiji izgleda čudno

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene