Nikad življe!

Ponijele ih strasti i atmosfera: Slavne dame na pozornici koncerta "Želim život" dale stvarno sve od sebe

Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \"Želim život\" PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ Humanitarni koncert \ +0 Humanitarni koncert \ Galerija

Humanitarni koncert "Želim život" već 14. godinu zaredom skupio je oduševljene zagrepčane na Trg bana Jelačića, gdje su uzavrelu atmosferu održavale mnoge naše slavne dame.

Sjećanje na  Anu Rukavinu i 13 godina nakon njezine prerane smrti obilježava se velikim koncertom "Želim život", kojim se jača svijest o leukemiji te se odaje počast svima koji su se uključili u rad udruge ili pomogli oboljelima, a podrže ga i mnogi domaći slavni glazbenici i glazbenice. 

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, Marija Rukavina i Frano Ridjan emotivan govor Majka nikad prežaljene Ane Rukavine rasplakala tisuće ljudi, njene riječi sve su dirnule: "Miješaju mi se osjećaji, tuga i velika radost"

17. prosinca na glavnom zagrebačkom trgu tako su se okupila brojna poznata lica s estrade, političari, ali i humanitarci te su svi zajedno, uz podršku građana, pjevali, plesali i slavili život u ime onih koji zbog bolesti to ne mogu sami činiti.

Na velikoj pozornici izmijenjivale su se poznate grupe i solo izvođači, a sudeći po fotografijama možemo zaključiti kako su si naše pjevačice doista dale truda i zapalile atmosferu na bini, ali i na trgu. Maja Šuput, Indira i Sanja Doležal samo su neke od pjevačica koje su pune energije plesale i pjevale te zabavljale publiku, a sve u svrhu ostvarenje plemenitog cilja - prikupljanja što više sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija. 

Indira Levak bila je uobičajeno poletna, a svojom prštećom energijom nikoga nije ostavila ravnodušnim, dok je Maja Šuput razgalila srca svih prisutnih svojom vrckavošću i vedrinom

Fotke s koncerta pogledajte u našoj fotogaleriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene