Sobin, tko?

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Ištvan Varga (Foto: Instagram) +0 Ištvan Varga (Foto: Instagram) Galerija

Slavko Sobin i Gabiela Pilić pobjednici su showa "Ples sa zvijezdama".

Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić sinoć su imali puno razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić "Pomiješao si nešto" Slavko i Gabriela u maloj dilemi, ona mu poručila: “Znaš da se sa mnom ne vrijedi raspravljati”

Naime, upravo su oni postali pobjednici showa "Ples sa zvijezdama"koji je sinoć završio nakon 12 tjedana plesnog spektakla.

U velikom finalu ostala su tri para – Slavko i Gabriela, Ivan Šarić i Paula Jeričević te Viktorija Đonlić-Rađa i Marko Mrkić, a prvi par koji je sinoć napustio show bili su Ivan i Paula.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Nakon što su superfinalisti otplesali posljednji ples, publika je telefonskim pozivima odlučila da su Slavko i Gabriela pobjednici. Proslava pobjede potrajala je dugo u noć, što smo danas mogli vidjeti u Insta pričama domaćeg glumca koji je imao i iskreno priznanje.

"Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali, ljudi, hvala vam iz dubine duše. Nadam se da niste samo zvali da bi zvali, nego da ste trošili vaše novce na nas jer smo vam nešto dali i hvala vam i volimo vas i svaka čast", poručio je veseli duo na povratku kući.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"I ne znam, malo smo popili, aj bok", na kraju je zaključio Slavko, kao i to kako je Gabriela "lagala" da joj je bilo zadovoljstvo plesati s njim. Naime, čim je krenula pobjednička zabava, Gabriela je zaplesala sa svojim pravim plesnom partnerom Ištvanom Vargom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Istvan Varga (@istvanvarga8) on

"Njezino zadovoljstvo sa mnom bilo je čista laž. Dođe Ištvan Varga i gotovo sve", našalio se Slavko.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene