čestitke!

Naš skijaš stao pred oltar s dugogodišnjom djevojkom, sudbonosno "da" izrekli su si na Visu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natko Zrnčić Dim i Ena Zdunić vjenčali su se u Komiži, a naš umirovljeni skijaš sretne vijesti je podijelio na društvenim mrežama.

Domaći umirovljeni skijaš Natko Zrnčić-Dim (34) stao je pred oltar s dugogodišnjom djevojkom Enom Zdunić. Par se vjenčao na otoku Visu, a sretne vijesti objavio je sam skijaš na Instagramu.

Vjenčali su se u crkvi Sv. Nikole u Komiži te su skupa pozirali na stepenicama nakon što su izrekli sudbonosno "da". Skijaševa ljepša polovica bila je u crvenoj haljini s buketom crvenog cvijeća, a Natko je pozirao u ležernoj kombinaciji. Na sretnim vijestima čestitali su im brojni prijatelji i kolege.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👫💍❤

A post shared by Natko Zrnčić Dim (@natkozrncicdim) on

Umirovljeni skijaš i stomatologinja upoznali su se 2006. godine, a još u početima njihove veze Natko je pričao kako se zaljubio na prvi pogled. Ena ga je bordila na brojnim natjecanjima, a Natko je često u intervjuima komentirao kako je ona ljubav njegova života.

"Ena me osvojila otvorenošću i jednostavnošću, jako je draga. Bila je to ljubav na prvi pogled. Sviđa mi se njezina otvorenost i veseli karakter. Ona je ljubav mog života. Ne preferiram romantiku u smislu cvijeća i svijeća, više volim spontana druženja s voljenom osobom", rekao je skijaš u jednom intervjuu za Story.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene