Nova glumica "Tuđeg života"

Kolega iz serije joj je vjenčani kum! Sinem se udala nakon dva mjeseca veze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova zvijezda serije "Tuđi život" supruga je upoznala u ožujku, a već u svibnju se udala. Erkan Petekkaya, koji u seriji glumi "Džihana" njen je vjenčani kum.

Sinem Ozturk novo je lice serije "Tuđi život", koja glumi Selmu čiji je muž počinio samoubojstvo zbog Haruna. U intervjuu otkriva ponešto o privatnom, ali i poslovnom životu. Seriju je, kaže, prvo pratila s užitkom, a sada s užitkom u njoj i igra. Najdraži kolega joj je glavni glumac, Erkan Petekkaya, koji joj je u privatnom životu vjenčani kum.

Pogledaj i ovo Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turska verzija Severine Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

"Upoznala sam supruga Mustafu Uslua u ožujku 2016. godine, a vjenčali smo se dva mjeseca poslije. Dotada nikada nisam pomišljala da ću upoznati muškarca za kojeg ću se udati kao iz vedra neba", rekla je Sinem. Osjećala je da će tog dana doživjeti nešto posebno, i, kaže, intuicija ju nije prevarila. U sretnom je braku, no u ulozi majke još se nije ostvarila. Priznaje, itekako razmišlja o tome. "Imam 31 godinu i naravno da želim postati majka. Trenutačno još ne razmišljam o tome jer ako sad rodim, morat ću ostaviti glumu i brinuti se za dijete dok ne napuni tri, četiri godine", priznaje lijepa glumica.

Dotad, brine se o svojim životinjama, koje obožava. "Ljubiteljica sam životinja u pravom smislu te riječi. Imam četiri psa. Dva su u dvorištu, a dva u kući. Volim izrađivati ulje na platnu s njihovim likovima. Izložit ću te slike i prihod koji ostvarim od zarade donirat ću skloništima za napuštene životinje", otkrila nam je Sinem. Svoj lik iz "Tuđeg života", Selmu, razumije.

"Dok je bio u zatvoru, Selmin je suprug počinio samoubojstvo zbog Haruna. Da sam na Selminu mjestu, i ja bih gorjela od želje za osvetom. Sigurno bih htjela izbrisati s lica zemlje osobu koja je kriva za smrt moga supruga", rekla je. "Selma je tajanstvena žena, puna iznenađenja. Ponaša se u skladu sa svojim potrebama", zaključuje glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene