Atraktivan par

Vrsaljko se pohvalio suprugom Mateom i oduševio fanove: "Jedna od naljepših žena, tako prirodna"

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko je na svom profilu na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom Mateom i oduševio obožavatelje.

Jedan od omiljenih hrvatskih nogometnih reprezentativaca Šime Vrsaljko na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju s lijepom suprugom Mateom. Atraktivni je par zajedno bio na jednom vjenčanju, a obožavatelji su zaključili kako su jedan od najljepših domaćih parova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Pogledaj i ovo Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Drastična odluka Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

"Predivni oboje", "Jedna od naljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija", "Najljepši par","Baš ste slatki", poručili su im oduševljeni oobžavatelji u brojnim komentarima, a fotografiju je dosad dobila više od 63 tisuće lajkova.

Šime je na fotografiji pozirao u jednostavnoj bijeloj košulji, dok je Matea odijenula šljokičastu haljinu, a dugu crnu kosu skupila u jednostavni rep. Čini se kako slavlje za njih nije dugo potrajalo jer je nogometaš nekoliko sati kasnije objavio i zajedničku fotografiju iz šetnje prirodom.

Podsjećamo, Matea je Šimina ljubav iz srednjoškolskih dana, s kojom je nakon 8 godina veze, 2016. godine odlučio stati pred oltar. Prošle su godine postali roditelji preslatkog sinčića Bruna. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +6 Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Celebrity Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene