Opet nas zabavljaju

Naši nogometaši koje žene obožavaju objavili fotografije iz mladosti: Jesu li zgodniji sada?

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) +0 Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Galerija

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren podijelili su na Instagramu fotografije iz nekih prošlih dana.

Hrvatski nogomenti reprezentativac Šime Vrsaljko obradovao je svoje vjerne navijače i obožavatelje vlastitom fotografijom iz mlađih dana, koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren svatko ima svoje mišljenje! Lovren na meti urnebesnih komentara poslije izjave o Baby Lasagni, pogledajte što mu sve pišu!

Šime na fotografiji pozira ozbiljnog lica, njegov zaštitni znak - kovrčava kosa je postojana kao i pune usne.

U isto vrijeme svoju fotografiju iz mlađih dana na društvenim je mrežama objavio i Šimin "brat", jedan od najboljih prijatelja i suigrača Dejan Lovren i pokazao kako je on nekada izgledao i kakvu je frizuru tada nosio, ali i bradicu.

Šime i Dejan često zajedno uveseljavaju svoje obožavatelje na društvenim mrežama, a sve je počelo tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji kada je i Šime napravio profil na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) +7 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta   

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene