šarmira u 83.

Milijarder i bivši premijer ljubi 53 godine mlađu atraktivnu plavušu: Spojila ih politička uvjerenja i nogomet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Silvio Berlusconi, čija se imovina procjenjuje na 6.5 milijardi dolara, u vezi je s Martom Fascinom, kolegicom iz stranke Forza Italia.

Biznismen i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (83) ima novu, još mlađu partnericu. 

Pogledaj i ovo showbuzz U politiku Berlusconijeva nasljednica – upoznajte njegovu kćer Marinu!

Kako pišu talijanski mediji, riječ je o 53 godine mlađoj političarki, njegovoj kolegici iz stranke Forza Italije Marti Fascini. Silvio i njegova atraktivna djevojka viđeni su skupa na Sardiniji gdje on ima vilu. 

Berlusconi i Fascini imaju ista politička uvjerenja te vole i isti nogometni klub. Riječ je o A. C. Milanu kojem je Silvio bio predsjednik, a Marta je isto radila tamo. 

Par je viđen u ožujku zajedno još u ožujku u odmaralištu Grand Resort u švicarskoj općini Bad Ragaz i već tada se šuškalo da su u vezi, no nijedno od njih to nije potvrdilo. No ubrzo je Silvijev glasnogovornik priopćio da je prekinuo s Francescom Pascale (35) nakon 10 godina. 

Francesca sada ljubi talijansku pjevačicu Paolu Turci (55) koja je ranije bila u braku s novinarom Andreom Amatijem. Talijanski mediji tvrde da je Berlusconi sada namjerno organizirao da ga se uhvati s Martom jer je bijesan što njegova bivša partnerica ljubi ženu i smatra da ga time sramoti. 

Inače, vrijednost Silvijeve imovine se procjenjuje 6.5 milijardi dolara, a iza sebe ima dva braka te je dobio petero djece. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene