sezona "all stars"

Genijalna ekipa na okupu: Čekaju vas fantastične transformacije, ludilo kreće već sljedeće nedjelje!

Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato +0 Tvoje lice zvuči poznato Galerija

Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvuči će svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve. Show "Tvoje lice zvuči poznato" vraća se na Novu TV u nedjelju 25. travnja!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Pogledaj i ovo Marija Kolb - 3 Famozno! Pogledajte ples zbog kojeg se ni Minea nije mogla smiriti, ludu energiju teško je opisati riječima: "Bila si svoja na svome!"

"Iiiii krećemo! Posebna All stars sezona showa Tvoje lice zvuči poznato starta u nedjelju 25.4. u 20.15! Skupila se genijalna ekipa, čekaju nas prelude transformacije i jedva čekam još jednom proći kroz ovo ludilo", napisala je na Instagramu Katarina Baban. Na društvenim mrežama se oglasila i Ivana Mišerić. "Pozornica je spremna. Krećemo sljedeće nedjelje... TLZP ALL STARS", napisala je.

Može li prvi pobjednik i svojevremeno dramski trener, žiri i gost showa Mario Petreković nadmašiti svoju Beyonce i Tinu Turner iz prve sezone, te kako će se snaći u ovom specijalu kada su mu konkurenti također pobjednici prethodnih sezona, poput Saše Lozara, Damira Kedže i Maje Bajamić, Ivana Mišerić, Mario Roth i Dalibor Petko oduševljavali su nas u četvrtoj sezoni, a još uvijek pamtimo i atraktivne točke i transformacije finalistice pete sezone, glumice Katarine Baban. Dramski trener koji će i ove godine biti na raspolaganju kandidatima da izbruse svoje glumačke, imitatorske i koreografske elemente nastupa je Igor Barberić, a tu su i vokalne trenerice showa Iva Husar i Martina Tomčić koje će uvježbati njihove glasnice do savršenstva. Tko će biti nova kraljica ili kralj transformacija, saznat ćemo nakon osam zabavnih epizoda All stars sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Nives Celzijus, također bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz glazbeni i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan)

Svih šest sezona emitiranja show ''Tvoje lice zvuči'' pomeo je konkurenciju i zabavio gledatelje diljem zemlje. Show je ujedno i humanitarnog karaktera te je do sada ostvareno čak 81 donacija raznim humanitarnim udrugama diljem Hrvatske.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene