kakva ljepotica!

Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +0 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Galerija

Shiloh Jolie-Pitt pustila je kosu i promijenila njezinu boju, a više se ni ne odijeva kao dječak.

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta, 15-godišnja Shiloh Jolie-Pitt, ostavila je svoj dječački stil iza sebe.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt Više ne izgleda ovako Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

U zadnje vrijeme sve je češće viđamo u haljinama i drugim tipičnim ženskim odjevnim komadima, a odlučila je i pustiti svoju kosu koju je godinama šišala na kratko te ju je sada čak obojila u crveno.

Novi look predstavila je na kavi s prijateljicama u Kalifotrniji gdje su je ulovili paparazzi, koji je prate od rođenja, a na fotografijama je jasno da je s godinama sve sličnije svojoj prelijepoj mami.

Dugo godina željela je biti dječak, što je i Angelina potvrdila 2010. godine za časopis Variety, a otkrila je i da njezina kći preispituje svoj spol od svoje treće godine.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je tada njezina Angelina.

Sa 14 godina Shiloh je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno.

Shiloh je 2006. godine bila je najiščekivanije dijete u Hollywoodu kao prvo biološko dijete bivšeg para koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina, a imaju još i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa, Paxa i kćer Zaharu, koje su posvojili.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry +2 Katy Perry Celebrity Gornji dio njezine haljine sve je ostavio u čudu, čipka nije pokrila baš sve onako kako bi mnogi očekivali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene