Skandali iza njega?

Zločesti dečko Hollywooda rođendan je proslavio s najvažnijom ženom u svom životu

Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LeBeouf, Shayna Saide (Foto: Profimedia) Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) +0 Shia LaBeouf (Foto: Profimedia) Galerija

Shia LeBeouf prošetao je ulicama Los Angelesa s majkom Shayne Saide.

Holivudski glumac Shia LeBeouf nedavno je navršio 33 godine, a rođendan je proslavio u društvu najvažnije žene u svom životu, majke Shayne Saide. Fotografi su Shiju, koji je poznat i kao jedan od "zločestijih" dečki Hollywooda, snimili s majkom dok su šetali držeći se za ruke.

Pogledaj i ovo showbuzz Uz pomoć surogat majke Lucy Liu postala majka u 46. godini: 'Upoznajte muškarca u mom životu'

Shia je od malih nogu blizak s majkom, koja je poznata američka likovna umjetnica, pa je logično da je upravo s njom htio provesti i proslaviti svoj veliki dan. Majka i sin su tijekom šetnje pažnju plijenili neobičnim odjevnim kombinacijama, zahvaljujući kojima su rijetko kome promakli.

Ovim su izlaskom zapravo pojačali glasine da je Shia prekinuo ljubavnu vezu s pjevačicom FKA twigs nakon što su 9 mjeseci proveli zajedno, jer je tog posebnog dana nigdje nije bilo s njim na vidiku.

Neimenovani izvor blizak paru je za E!News ranije ovog mjeseca potvrdio kako su trenutačno odlučili uzeti pauzu.

"Odlučili su još u svibnju provesti neko vrijeme odvojeno jer su oboje zauzeti poslovnim obvezama. To je njihova zajednička odluka. FKA se koncentrirala na svoju turneju i želi joj se posvetiti svim srcem i dušom. Čekamo da vidimo kako će se stvari nastaviti razvijati i kakva će biti njihova definitivna odluka. Čak su i komunikaciju sveli na minimalnu razinu", izjavio je.

Shia se u međuvremenu pojavio u društvu misteriozne brinete na jednoj od nedjeljnih crkvenih službi repera Kanyea Westa.

Ovaj miljenik žena i zločesti dečko svijeta glume, oduvijek je znao kako privući pažnju javnosti, iako to možda u velikoj većini slučajeva i nije bio svjestan. Između ostalog, jedan od Shijinih incidenata po kojima ga pamtimo svakako je onaj kada je podivljao zbog cigarete koju je zatražio od muškarca i lokalnog policajca, zbog čega se počeo neprilično ponašati i psovati te je na kraju uhićen zbog remećenja javnog reda i mira.

Jedan od ispada imao je i kada su ga otjerali s kuglanja nakon što je izvrijeđao jednog od zaposlenika, a bio je nekoliko puta izbačen iz različitih restorana.

Prije nešto više od mjesec dana ulicama Los Angelesa prošetao je odjeven samo u donje rublje, čarape i tenisice, što su začuđeni fanovi iskoristili za fotografiranje s njim.

No čini se kako je na sam 33. rođendan odlučio svojim obožavateljima u videu na Twitteru poručiti kako se želi srediti i sve loše ostaviti iza sebe. Tom je prilikom između ostalog majci poručio "kako su uspjeli".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +10 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Običan outfit ona je učinila vrlo izazovnim: Starleta plijenila poglede zbog nevjerojatno uske majice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene