Sve ljepša i ljepša

Dugo je nije bilo: Vatrena Kolumbijka pohvalila se badićem, no svu je pažnju ukrala njezina bujna pozadina

Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Piqué (Foto: Instagram) Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Getty Images) +0 Shakira (FOTO: Getty) Galerija

Shakira se na Instagramu pohvalila da je sama dizajnirala kupaći kostim neobičnog kroja, no pažnju je ukrala njezina bujna pozadina.

Popularna Kolumbijka, 43-godišnja Shakira, plijeni pažnju svojom pojavom gdje god dođe, a početak tjedna začinila je milijunima svojih obožavatelja. Shakira je na Instagramu objavila fotku na kojoj pozira u badiću zanimljiva dizajna, za koji kaže da je sama dizajnirala.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

"Ovo je novi kupaći kostim koji sam ja dizajnirala, a napravio mi ga je prijatelj Bego. Uvijek moram dizajnirati svoje kombinacije za ljeto", napisala je pjevačica te je u manje od sat vremena prikupila gotovo dva milijuna lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a new bathing suit I designed and my friend Bego made for me. I always need to create my own for the summer!

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakira je u prvi plan stavila svoju bujnu pozadinu, a svi su komentirali kako slavna dama ima tijelo bez greške.

Shakira je inače u braku s nogometašem Gerardom Piqueom od 2011. godine, a par ima dva sina, Milana (7) i Sashu (5). Slavni par predah od obveza uzeo je za obiteljski odmor, a s djecom su pobjegli na ocean. Točnu lokaciju nisu otkrili.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene