iskreno o svemu

Svjetski popularna pop-zvijezda priznala da ima problem: "Najgora sam prema samoj sebi"

Shakira (Foto: Profimedia) Shakira (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira (Foto: Profimedia) +0 Shakira (Foto: Profimedia) Galerija

Shakira je u nedavnom intervjuu ispričala kako želi da sve bude 100 posto savršeno, a priznala je i da se bori s perfekcionizmom.

Perfekcionizam je pojam o kojem se u svijetu sve više priča, a o tom problemu je progovorila i jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu. Stručnjaci smatraju kako bi mnogi trebali početi odbacivati perfekcionizam zbog negativnog utjecaja, no o tome se sve više treba i govoriti.

Pogledaj i ovo Beyonce ima tu stvarno svega! Donosimo koje sve neobične zahtjeve svjetskih zvijezda su organizatori u Hrvatskoj morali ispuniti: ''Oni su se svi morali okrenuti prema zidu dok ona prolazi''

"Zaista znam biti teška prema samoj sebi jer u mnogo slučajeva želim da sve bude 100 posto savršeno. Uvijek postoji nešto što je moglo biti bolje, što bih napravila drugačije i uvijek mislim da sam mogla biti još bolja", ispričala je Shakira u nedavnom intervjuu.

Perfekcionizam je odnedavno svrstan među poremećaje mentalnog zdravlja, a proizlazi iz činjenice da nastojanja u tome da netko želi sve posložiti savršeno na kraju završi s brojnim poremećajima poput depresije i anksioznosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shakira In Concert: El Dorado World Tour is available to watch on-demand on @hbo & @hbolatam now! Shakira En Concierto: El Dorado World Tour ya está disponible para ver a la carta en @hbo y @hbolatam! #ShakiraHBO ShakHQ

A post shared by Shakira (@shakira) on

Daily Mail prenosi kako je Shakira ispričala da je za njezin perfekcionizam kriv otac, koji je trebao proglasiti bankrot dok je ona bila dijete i to joj je ostalo urezano u pamćenju.

Nakon toga nije dopuštala da se išta prepusti slučaju, a s godinama joj je postalo sve teže brinuti se o tome da svaki detalj bude savršen jer je to ostavljalo velike posljedice na njezino zdravlje.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Steven Spielberg (Foto: Profimedia) Celebrity Oskarovac ipak ne podržava kćer pornoglumicu: "Sram ga je i boji se za ostalu djecu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene