To samo ona može!

Seve pjevala na velikoj fešti Mate Rimca pa se pohvalila poklonom koji je dobila, a dala je i originalan prijedlog!

Severina - 5 Severina - 5 Severina/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 5 Severina Severina, Dalija Orešković Severina, Dalija Orešković Severina Severina, Dalija Orešković +8 Severina Vučković Galerija

Severina je pjevala na proslavi Rimac Automobila, a dio atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama.

Hrvatska tvrtka Rimac Automobili organizirala je veliku proslavu svog svjetskog uspjeha, a zapjevala im je Severina koja je na svom profilu na Instagramu objavila i video i pohvalila se poklonom koji je dobila na pozornici.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

"Rimac Automobili su slavili sinoć svoj svjetski uspjeh. Bilo mi je srcu milo vidjeti prekrasnog mladog svijeta i slaviti s njima. Hvala na majici, Rimac u srcu. Voli vas Neverina", napisala je Severina.

Pjevačica je za tu priliku odabrala kratku svilenu haljinu s dekolteom, a usred nastupa otkrila je i zanimljiv detalj iz djetinjstva.

"Bila mi je velika čast kad ste me pozvali. Ja se možda baš i ne razumijem u automobile, ali ime Nevera me oduševilo", izjavila je Severina i otkrila da ju je tako majka zvala kada je bila malena.

"Sljedeće nazovite Neverina po meni", dodala je dobro raspoložena Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Fenomenalno izgledaš draga", "Kraljica", "Neverina gori", "Jako si slatka", "Super, čestitke", "Najjača", "Sve bolja", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +11 In Magazin: Maja Bajamić - 2 Celebrity Maja Bajamić objavila seksi fotke s plaže, istaknula obline i pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel Terrero Chanel Terrero Chanel, Španjolska - 12 Chanel, Španjolska - 11 +14 Chanel, Španjolska - 10 Celebrity Atraktivna Španjolka ljubila djevojku poslije Eurosonga, uhvaćene su baš kad su ih ponijele emocije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene