Jaka poruka!

Seve u zagrljaju majke Ane dala podršku ženi koja je glavna tema medija ovih dana, evo što je poručila

Severina Vučković Severina Vučković Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković Severina Vučković Severina s majkom Anom Severina i majka Ana Severina s majkom Anom - 1 Severina Severina Severina Severina Severina +16 Ljuba Stanković i Severina Galerija

Severina je na Majčin dan objavila fotografiju s mamom Anom, uz posebnu poruku pored fotografije.

Severina nikada nije krila koliko joj znači podrška majke Ane Vučković, koja je uz nju bila u onim najljepšim i malo manje lijepim trenucima života. I ove godine na Majčin dan objavila je nihovu zajedničku fotografiju, ali ovog puta iskoristila je priliku, i uz poruku pored fotografije još jednom je pružila podršku Mireli Čavajdi, ženi o kojoj zadnjih dana svi pričaju.   

Pogledaj i ovo Severina - 4 kakav prizor! Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

''Sretan majčin dan. Možemo biti Majke kad mi hoćemo i AKO hoćemo.", napisala je pjevačica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, potresna Mirelina priča uzbunila je javnost i ponovno u fokus stavila vječnu temu prava na pobačaj, liječničkog priziva savjesti te beskrajne birokratske procedure. Naime, Mireli Čavajdi je više bolnica odbilo prekinuti trudnoću iako joj je rečeno da beba ima golem tumor zbog kojeg će ili umrijeti ili biti biljka.

I sama Severina zadnjih godina prolazi kroz razne zavrzlame i poteškoće kad je majčinstvo u pitanju. 

Pjevačica je prošli tjedan na Instagramu objavila govor Kamale Harris o pravima žena i pravu na pobačaj, a uz video je uputila podršku Mireli Čavajdi.

"Kamala Harris za predsjednicu svih žena, pogotovo hrvatskih. Mireli Čavajdi i njenoj obitelji želim puno snage. Uz vas sam s puno nježnosti", napisala je Severina, a u komentarima su mnogi pohvalili njezin potez i pridružili joj se u podršci Mireli.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +7 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley +0 Elizabeth Hurley Celebrity Teško bi joj itko dao 56 godina, a ona je nedavno otkrila svoju čarobnu formulu za ovakvo tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene