Baš im je lijepo!

Severina pokazala s kim uživa u Istri, on nasmiješeno pozirao dok ga Sevka ljubi u obraz

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina i Boris Ružić - 2 Boris Ružić - 1 Severina i Boris Ružić - 1 Severina u Istri - 1 Severina u Istri - 2 Severina u Istri - 3 Severina u Istri - 4 Boris Ružić - 2 +20 Boris Ružić - 3 Galerija

Severina pokazala kako uživa u ljepotama Istre te objavila fotografiju na kojoj ljubi prijatelja Borisa Ružića u cvjetnoj haljini.

Severina je odbjegla u prelijepu Istru u kojoj uživa u jednom od hotela nedaleko Umaga, a društvo joj pravi poznati dizajner interijera i Severinina dugogodišnja podrška Boris Ružić.

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Boris i Severina na Instagram profilima podijelili su kako izgleda hotel u kojem odsjedaju i pokazali raskoš mira i tišine koja ih okružuje, a Boris je na Instagram priči podijelio i fotografiju s našom pjevačicom na kojoj ga ljubi u obraz.

Severina je nosila kratku haljinu s ljubičasto plavim uzorkom te kožnu jaknu s ušivenim detaljima, a Boris je u sivim trapericama i bež sakou nasmiješeno pozirao dok ga Sevka ljubi u obraz.

Severina i Boris dugogodišnji su prijatelji, a dizajner interijera prisustvovao je i Severininoj proslavi 50. rođendana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Ruzic (@borisruzic)

Na svom je profilu podijelio i fotku s proslave na kojoj su on i Severina pozirali ispred cvjetnog ukrasa napravljenog specijalno za rođendansku proslavu.

Na Borisovu profilu mogu se pronaći zanimljive fotografije i s ostalim poznatim osobama hrvatske estrade pa je tako pozirao s Majom Šuput, Indirom Levak, Frankom Batelić, Petrom Grašom i mnogim drugima, a najviše od svega Boris voli fotkati interijer i eksterijer na koji nailazi.

Ružić je po struci kuhar, jedno je vrijeme radio kao cvjećar, a sada dizajnira zavidne interijere mjesta koja dotakne svojim idejama, a na njegovom profilu još se može uvijek vidjeti i ljubav za lijepim cvijećem i dobrom hranom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Ryan Gosling - 1 Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie Ryan Gosling +7 Margot Robbie i Ryan Gosling - 4 Preporuke Jedna od najljepših plavuša savršeno je oživjela najpoznatiju lutku, dok miljenika žena nije lako shvatiti ozbiljno u ovom izdanju!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +16 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač u badiću s hrabrim donjim dijelom postala atrakcija u Vegasu: "Treba se dobro osunčati s obje strane"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene