gesta za pamćenje

Severina najavila predivno iznenađenje za sve svoje obožavatelje s dirljivom posvetom: "Niste ostavljeni. Niste sami. Ovo je za vas"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina odlučila je uljepšati subotu fanovima koji zbog koronavirusa ne izlaze iz kuća. Osim nje s molbama za građane oglasile su se i Lana Klingor Mihić, Sementa Rajhard i druge hrvatske zvijezde.

Severina Kojić (47) pripremila je iznenađenje za svoje fanove dok borave u izolaciji zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Naime, splitska pjevačica je podijelila video s nastupa kako bi uživali dok borave kod kuće, a najavila je i live nastup. "Niste ostavljeni, niste sami, #OstaniteDoma... I uključite Instagram live u 20:30h, bit će ‘Subotom uvečer ne ideš u disko, 1. dio’. Do tada uživajte u ‘Ostavljenoj’, napisala sam ju tamo negdje 2011. Samo za vas. Hvala gospodinu Vlatku Stefanovskom...", napisala je Severina pokraj videa s koncerta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niste ostavljeni, niste sami, #OstaniteDoma... I uključite live u 20:30h, bit će ‘Subotom uvečer ne ideš u disko, 1. dio’. Do tada uživajte u ‘Ostavljenoj’, napisala sam ju tamo negdje 2011. Samo za vas ❤️ Hvala gospodinu @vlatko_stefanovski_official #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Obožavatelje je oduševio Severinin potez, koji im će možda barem nakratko skrenuti misli s trenutne situacije. "Fantastično za ovo subotnje podne. Hvala", "Obožavam ovu pjesmu", "Ljepotica, duša, najbolja, najjača...", "Prelijepo", "Da Vas nema, trebalo bi Vas izmisliti", komentirali su. 

Osim Severine, svakodnevno se na društvenim mrežama javljaju mnoge hrvatske zvijezde i upozoravaju ljude da ostanu kod kuće. 

Lana Klingor Mihić, koju gledatelji prate u showu "Tvoje lice zvuči poznato", oglasila se na Instagramu moleći ljude da misle na druge. "Ostajem doma za dobrobit svih nas", napisala je Lana na papir s kojim se fotografirala. 

Upozorila je ljude da se na ponašaju poput pametnjakovića i misle da se koronavirus neće dogoditi njima. "Nemoj bit budala pa se družiti s frendovima po Jarunu, ili vježbat u teretani na otvorenom, ili ići na Sljeme s ekipom. Budi odgovoran i pametan, smanji rizik od prenošenja ili dobivanja Corona virusa i #OSTANIDOMA. Ovo nisu praznici, ovo je borba za život svakog od nas. Ne mogu shvatiti da neki to ne razumiju. Silno bi voljela da uvedu ogromne novčane kazne za kršenje samoizolacije. Jer neki očito shvaćaju tek kad ih se opali po džepu. Pliz, ostani doma", zamolila je.  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemoj bit pametnjaković i mislit kako se #coronavirus nece dogoditi tebi, nemoj bit budala pa se družit s frendovi po Jarunu, ili vjezbat u teretni na otvorenom, ili ici na Sljeme s ekipom. Budi odgovoran i pametan, smanji rizik od prenošenja ili dobivanja Corona virusa i #OSTANIDOMA. Ovo nisu praznici, ovo je borba za život svakog od nas. Ne mogu shvatiti da neki to ne razumiju. Silno bi voljela da uvedu ogromne novčane kazne za kršenje samoizolacije. Jer neki ocito shvaćaju tek kad ih se opali po džepu. Pliz, OSTANI DOMA ❤️🙏🏼

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

"K'o Boga vas molim, ne mrdajte od doma ako ne morate. Ovo je prešlo sve granice. Ljuta sam, tužna, jadna. Vidjela sam snimke koje nisam trebala vidjeti. Pliz. Ako radite, probajte se maksimalno zaštititi. Ostali... Niste na jebenom godišnjem odmoru. Rolanje, bicikli, druženja na veliko, i po vani i po kućama... Djeca vam se međusobno igraju po parkićima dok vi sjedite na klupicama i sunčate se, a di su putovanja na vikende, rođendani i gluparije", napisala je na Insta Storyju Lana Jurčević

Oglasila se i glumica i pjevačica Sementa Rajhard, a istaknula je i koji se danas dan obilježava, no pomalo je zaboravljen zbog trenutne situacije. "#ostanidoma u krugu svojih i nosi danas različite čarapice za naše junake koji su posebni i čarobni. Naši Downovsi", napisala je i tako podsjetila na Svjetski dan osoba s Downovim sindromom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ostanidoma u krugu svojih i nosi danas različite čarapice za naše junake koji su POSEBNI I ČAROBNI #worlddaydownsyndrome Naši Downovsi ❤💙

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Pjevačica Ivana Kovač je istaknula nekoliko stvari koje su ključne za ove dane. "Peri ruke. Suzdrži se od druženja. Iz kuće samo kad se mora. Misli na sebe i svoje. Budi odgovaran. Jako za*bana vremena. Je*ala te kafa", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy kid 👱🏼‍♀️ loves🗼⛩ 🇯🇵 TOKYO! #OstaniDoma #TeamSP #ForeverYoung #Tokyo2020 #OlympicGames #Lego

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Sportašica Sandra Perković također ne prepošta priliku podsjetiti fanove da je važno ostati doma. Sve to radi na Instagramu dok usput pokazuje što je na njezinom jelovniku i čime se bavi po kući. Tako je uredila svoj dom, ali i našla vremena za lego kockice. 

Glumica Ana Maras Harmander je poručila kako ona više neće ići ni u šetnju u šumu i zamolila ljude da ostanu doma. Tražila ih je i da joj kažu što rade kod kuće. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene