Divi se toj ženi

Seve se prisjetila događaja zbog kojeg je plakala 2006. godine: "Ovo je nešto što se rijetko viđa..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na Instagramu odlučila objaviti snimku legendarne skijaške vožnje Janice Kostelić iz 2006. godine kojoj se jednostavno divi.

Severina se u mislima vratila u neka prošla vremena i dane koji su svima ostali u lijepom sjećanju, te otkrila zbog kojeg je to događaja i osobe kojoj se divi plakala 2006. godine.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Danas smo se kroz priču zapitali zbog kojih smo sportaša plakali... Bilo ih je jako puno, ali zbog nje i ovog prizora smo plakali, a ujedno bili i ponosni, pomiješane emocije, jer ovo je čudesno, nadljudski napor, ovo je nešto što se rijetko viđa. Snaga tijela i uma, talent i rad, predanost, a prije svega - skromnost. Jedinstvena Janica Kostelić", napisala je Severina uz objavljeni video Janičine vožnje koju je završila kao prva na postolju i to sa samo jednim štapom u ruci

"Kraljica", "Najbolja sportašica svih vremena", "Seve, prekrasno da si se sjetila", "Svaka njoj čast, a i tebi što si ovo podijelila", "Ja evo opet plačem", "Bez riječi", "Neponovljiva", složili su se sa Severinom njezini pratitelji u komentarima.

Severina je inače poznata vjerna navijačica obitelji Kostelić, pa je tako i prije nekoliko godina bodrila Ivicu Kostelića na sljemenskoj Snježnoj kraljici.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene