Zlatni globus 2018.

Fore zbog kojih je holivudska elita na trenutke zamukla: Pogledajte brutalni monolog slavnog komičara

Seth Meyers (Foto: Getty) - 2 Seth Meyers (Foto: Getty) - 2 Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Seth Meyers (Foto: Getty) - 3 Seth Meyers (Foto: Getty) - 2 +0 Seth Meyers (Foto: Getty) - 1 Galerija

Seth Meyers svojim je forama sjajno otvorio 75. dodjelu Zlatnih globusa, no publika nije uvijek znala kako reagirati!

Seth Meyers otvorio je 75. dodjelu Zlatnih globusa sjajnim monologom, no publika nije do kraja i na sve fore znala kako reagirati. Stoga u trenucima Seth nije dobio zasluženu reakciju. U dugom monologu prvi diskutabilni trenutak dogodio se kada je Meyers spomenuo činjenicu da je ovo prvi put u posljednja tri mjeseca da nijedan muškarac neće biti prestravljen kad se prozove njegovo ime. Aludirao je time na val informacija koje su protekle godine preplavile Hollywood, a odnose se na seksualno zlostavljanje žena u industriji.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie (Foto: Getty) Ne vole se Svijet je čekao, susret otpao! Jennifer Aniston nije se pojavila na crvenom tepihu, a razlog je Angie?

Meyers je kasnije spomenuo i Harveyja Weinsteina, moćnog producenta koji je raskrinkan kao jedan od najvećih zlostavljača Hollywooda. "Harvey Weinstein nije ovdje večeras, čuo sam neke glasine da je s njim jako teško raditi! No ne brinite se. Vratit će se za 20 godina i tad će postati prva osoba koja će biti izviždana tijekom kategorije: In Memoriam." Upravo ova Sethova fora izazvala je oprečne reakcije.

Dotaknuo se se komičar i Kevina Spaceyja, Woodyja Allena, ali i Donalda Trumpa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene