Posebno značenje

Sementa otkrila koje je ime dala kćeri i objavila prvu fotografiju: "Naša tri srca kucaju zajedno"

Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) +0 Sementa Rajhard očekuje bebu - 7 Galerija

Sementa Rajhard objavila je na Instagramu prvu fotografiju kćeri i otkrila koje ime joj je dala.

Glumica i zvijezda domaćih serija Sementa Rajhard prije tjedan dana postala je majka djevojčice, a sada je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu odlučila otkriti ime koje su ona i zaručnik Vanja Brundula odlučili dati prinovi.

Pogledaj i ovo showbuzz Valentinovo 2014 VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica!

"Naša tri srca kucaju zajedno. Naša najslađa, naš blagoslov, naša ljubav i zajedništvo, naša zvjezdica, naša curica, naše sve. Princeza Stella", napisala je Sementa uz prvu fotografiju kćeri koju je objavila.

Zanimljivo je da je Sementa domaćoj publici postala najpoznatija upravo nakon uloge u popularnoj seriji "Stella" kojoj je igrala istoimenu glavnu ulogu, a prikazivala se u programu Nove TV 2013. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Sementa je o porodu i promjeni planova nedavno progovorila za In Magazin. ''Termin je vrlo, vrlo blizu, zaista brojimo još par tjedana, tako da jako sam uzbuđena, svi smo jako uzbuđeni I jedva čekamo. Straha nema, bit će sve kako treba bit'', ispričala je.

No unatoč sreći i iščekivanju, zbog pandemije koronavirusa, mnogo toga nije onako kako je zamišljala.

'Iskreno, kod mene je isto korona napravila strah, nije onako kako sam planirala. U smislu strah te otić na pregled, jer se bojiš da ćeš nešto pokupit kada izađeš na balkon, a kamoli nešto drugo, isključivo jer smo trudnice koje prvenstveno čuvamo dijete koje je u nama, a tek onda sve ostalo'', rekla je.

Komentirala je i izostanak zaručnika Vanje u rađaonici. ''Na žalost ni to nije po planu, Vanje je htio bit sa mnom u svemu tome, ali zbog sigurnosti to tako neće biti'', objasnila je.

''Puno žena je dosad rađalo na način da su bile same, u svakakvim situacijama tako da se oko toga uopće ne bi trebali zamarati. Nažalost pratnje nema, u bolnice ulazimo same, ali izlazimo sa pratnjom najljepšom na svijetu, moja pratnja će biti moja princeza'', dodala je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene