Svi su gledali jedno mjesto

Nakon emocionalnog sloma, pjevačica objavila svoju najprovokativniju fotografiju

Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: AFP) +0 Selena Gomez (Foto: Profimedia) Galerija

Italija je vrlo popularna destinacija među zvijezdama A-liste, a u nju je stigla i Selena Gomez.

Svoj 27. rođendan Selena Gomez odlučila je proslaviti u susjednoj Italiji.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Dobila prijetnje kao odgovor Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio

Da svjetski poznate face obožavaju Italiju ljeti, poznato je odavno. Posebno je popularna obala Amalfi na koju se zaputila i glumica te pjevačica Selena Gomez s nekolicinom prijatelja kako bi na poseban način proslavila rođendan.

Iako se posljednjih mjeseci po tko zna koji put povukla s društvenih mreža zbog lošeg emocionalnog zdravlja, Selena je ipak počastila 154 milijuna sljedbenika s nekoliko fotografija s odmora, a posljednja je svakako jedna od najprovokativnijih ikad koje je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Ja, Italija - očajno pokušavam izgledati kao da sam ispala iz Fellinijevog filma", napisala je zanosna brineta pozirajući na brodiću u haljini cvjetnog uzorka koja je istaknula njezin nikad bujniji dekolte.

Prije nekoliko mjeseci javile su se glasine kako je 27-godišnjakinja napravila grudi, no ona nikada nije komentirala takve napise te se povukla iz medija i prijavila na rehabilitaciju.

Naime, nakon transplantacije bubrega te podužeg vremena borbe s anksipznošću i depresijom, Selenu je slomila činjenica da se njezina velika ljubav Justin Bieber vjenčao drugom, manekenkom Hailey Baldwin.

Upućeniji izvori tvrde kako je tad doživjela potpuni slom, no čini se kako se odlično oporavlja, jer izgleda smirenije no ikad.  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) +4 Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Celebrity Njemu je 50, njoj 63, zbog čega ih često ismijavaju, a oni na sva izrugivanja ovako odgovaraju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene