Serijski varao

Uništio brak i karijeru: Ovaj je nezasitni sportaš zbog brojnih preljuba upao u puno problema

Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods, Elin Nordegren (Foto: Getty Images) Tiger Woods (Foto: Profimedia) +0 Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Galerija

Slavni golfer i jedan od najplaćenijih sportaša svijeta Tiger Woods osim po sportskim uspjesima poznat je i po – seks-skandalima.

Najuspješniji golfer svih vremena, zvijezda travnjaka Tiger Woods svijet je oduševljavao svojim nevjerojatno preciznim pogodcima malene loptice, ali i šokirao svojim seks-skandalima. Prevare, razbijanja automobila, rastava i milijuni dolara u igri učinili su Tigerove seks-skandale najšokantnijima u svijetu celebrityja

Pogledaj i ovo Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Tužna princeza Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

Rijetko koji sportaš imao je toliko problema zbog svojih prevara kao što je to Tiger, a njegovo preljubničko ponašanje nije bilo pogubno samo za njegov brak, već i za njegovu karijeru. 

Unatoč sportskim uspjesima, Tiger se naizmjence povlačio i ponovno vraćao sportu, a prvu veliku pauzu u karijeri morao je uzeti prije deset godina, 2009., i to kako bi pokušao popraviti nepopravljivo – spasiti brak. 

Tiger se nakon osam godina ljubavi s Elin Nordegren, švedskim modelom i manekenkom, našao na udaru medija, prijatelja i svoje žene zbog otkrivenih afera s prostitutkama, nepoznatim ženama, konobaricama i modelima. 

S lijepom Elin golfer se oženio 2004., a par je 2007. dočekao svoje prvo dijete, kćer Sam Alexis Woods. Drugo dijete, Tigerov prvi sin, došao je na svijet 2009., taman kada je afera buknula u javnosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Episode 87 is live! This week I revisit that time Elin Nordegren chased Tiger Woods down the street in a pimped out golf cart and smashed his windows with golf clubs 💕

Objavu dijeli The Smush Room (@smushroompod)

Sve je započelo kad je jedan novinski list objavio priču o tome kako najslavniji svjetski golfer vara Elin s menadžericom noćnog kluba Rachel Uchitel. Stvar je brzo eskalirala. Samo dva dana nakon te objave u novinama Tiger se našao u prometnoj nesreći. Vozio se od svoje kuće na Floridi kada se zabio u hidrant, drvo i grmlje u blizini svoje kuće, a zadobio je samo lakše tjelesne ozljede. 

Mediji su odmah počeli nagađati što je bio uzrok Tigerove nesmotrenosti pri vožnji, a on se oglasio zahvalivši javno svojoj Elin koja ga je izvukla iz automobila. Dva dana nakon nesreće odlučio se povući iz javnosti. 

Ponovno, za nekoliko dana, pojavile su se nove optužbe da Tiger vara ženu. Ovaj put mnogo gore jer su uključivale i poruke koje je Tiger slao svojim ljubavnicama. Glasovne i tekstualne poruke eksplicitnog sadržaja odjednom su se mogle čuti posvuda, a iz njih je bilo posve jasno samo jedno – Tiger svojoj ženi već vrlo dugo nije bio vjeran. 

Kako nije mogao negirati takve dokaze, golfer je istupio u javnost i ispričao se svima koji su ga ikada u njegovoj karijeri bodrili i vjerovali u njega. Tada je najavio i svoje povlačenje s golfskih terena jer je zbog prevare morao "krpati" stvari s Elin. 

Isprika joj ipak nije bila dovoljna jer su se nekoliko tjedana nakon toga počeli javljati deseci žena, Tigerovih ljubavnica koje je godinama obasipao pažnjom, poklonima i poljupcima. 

Medijska hajka na sportaša bila je toliko snažna da su mu sponzori počeli otkazivati ugovore, nitko više nije htio biti povezan s njegovim imenom. Zbog toga je Tiger u samo nekoliko mjeseci izgubio oko 12 milijuna dolara zarade. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elin Nordegrens hemliga uppgörelse med Tiger Woods! Länk i bion👆🏻#elinnordegren #tigerwoods #golfprofessional #golf #stoppapressarna

Objavu dijeli Stoppa Pressarna (@stoppapressarna)

Tiger se prijavio i na 45-dnevnu rehabilitaciju i odvikavanje od seksa. Elin unatoč njegovim isprikama i naporima nije popustila – par se razveo 2010. godine i od tada ne razgovaraju. 

Prije razvoda, kada se jednog dana Tiger vraćao kući, a svi su već znali za njegove afere, Elin ga je dočekala s golfskom palicom i porazbijala mu je cijelu njegovu skupocjenu kolekciju automobila. Šteta je bila ogromna. 

Poslije sedam godina braka nekoć sretni par rastao se u bijesu i mržnji. Nakon tog ljubavnog kraha Tiger se vratio sportu i objavio kako je u vezi sa skijašicom Lindsey Vonn. Ostali su zajedno tri godine, a nakon nje golfer je bio viđan s nizom žena, no nijedna nije bila pretjerano značajna. 

Sportaš se odao i drugim porocima – alkoholu i drogi pa je došao u sukob s vlastima. 2017. je pronađen kako je zaspao u autu nasred ceste, a testiranje je pokazalo da je bio alkoholiziran i pod utjecajem teških lijekova za smirenje o kojima je postao ovisan. 

Tiger je i danas jedan od najboljih golfera, no njegovi skandali ostavili su trajan trag i ljagu na njegovoj karijeri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sharing this win with my son Charlie will be something I'll never forget. Thanks for all the support Akron.

Objavu dijeli Tiger Woods (@tigerwoods)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene